2777
2789
عنوان

مادر شوهر فتنه

308 بازدید | 27 پست

بچه ها مادر شوهر من خیلی فتنه و اشوبه ی شب پایین خونشون بودیم ما طبقه بالاشونیم .

یهو شوهرم حرف دایی های منو کشیذ وسط ک خونشون مثل طویله کوچیکه و خودشون فلانن جلو داداشس و مامانش میگفت منم بدم اومد گفتم چکار داری ب دایی ها من چکار داری خونشون کوچیکه طویلست یا نه اونم پیش مادرت اینا .

چون خود مامانش خیلی خیلی پز داداشش و دایی هاشو میده در صورتی ک ادمای داغونین یهو شوهرم گفت .... زنشون خرف بدی زد منم گفتم وا چته پس چرا با اونا لج شدی از کوره در رفتم گفتم دایی های خودت با خودت مگه خودت حالا خیلی خوشگلی زشت بیریخت اینو نشنیذ رفت بالا خونمون مادر شوهرمم ی جورایی منو بیرون کرد از خونش ک ای برو برو حرف دهنتو نمیفهمی با پسرم بد حرف زدی گفتم شما دیگه چی میگی ک خودتو برا دایی هات و داداشات جر میدی چرا تو مسعلع زن و شوهری دخالت میکنی بعدشم رفتم بالا خونمون . با سوهرمم دوست شدیم گفتیم خندیدیم فردا صبحش اومده ب شچهرم گفته ک تو رفتی کلی فوشت داده بهت گفته بیریخت و فلان داداششم تایید کرده حالا میگه مامانم خوب کاری کرده بیرونت کرده. حق داره راجب مامانم حق نداری حرف بزنی حق نداری اسم مامانمو بیاری وگرنه ی چی بهت میگم گفتم انقدر طرف مامانتو نگیر مامانت اومده فتنه انداخته نباید میگفته ادم بلاهره تو عصبانیت ی چی نیگه اومده دعوا انداخته الانم با شوهرم دعوام شد

فتنه اصلی شوهرته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم از دسته افرادی که خودشون هر چیزی به دهنشون میاد بار بقیه میکنن و هزار جور بی احترامی میکنن بهم میخوره اما تا کوچیکترین حرفی میزنی بهشون یا میگی خودت، بهشون بر میخوره..... خودشون رو تافته جدا بافته میبینن فک کنم خیلی ها اینجور باشن نمونه ش خانواده شوهر من!

فتنه اصلی رو همسرت درست کرده و طرز برخورد شما هم بسیار زشت بوده میتونستی همین حرف ها رو خیلی محترمان ...

اولا من بی غیرت نیستم ک ب دایی های من بگه فلان زنشون چیز بره تو زنشون من نگاه کنم مامانشم اصلا بهس نگفت این طرز خرف زدن زشتع دایی های من مگه ارثشونو بالا کشیدن .

فتنه مادر شوهر و برادر شوعرمن ک فرداش رفتن گفتن حرفای منو

چه راحت به خانوادت توهین کرده بعد رفتی گفتی و خندیدی همون موقع مقصر خودتی هرچی بهت میگه شوهرت!!

تازه الان طلب دارن ازم مادر شوهرم ک روشو برمیگردونه بهش سلام میدم  ب شوهرمم میگم مادرت منو بیرون کرده از خونش میگه خوب کرده تو ب پسرش بد و بیراه گفتی حق داشته میخواستی نگاهت کنه

اولا من بی غیرت نیستم ک ب دایی های من بگه فلان زنشون چیز بره تو زنشون من نگاه کنم مامانشم اصلا بهس ن ...

میدونم عزیزم اگه درباره دایی های منم کسی بد بگه جوش میارم اما میگم احترام که شکسته بشه مدام بدتر میشه 

احترام احترام میاره اگه میخواهی به خانواده ات بد و بیراه نگه وسط دعوا خودتم نباید از گل نازک تر بگی راجب به خانواده همسرت و مخصوصا مادرش هر چقدر هم که عوضی باشه چون بلاخره مادره و احترامش واجبه

تازه الان طلب دارن ازم مادر شوهرم ک روشو برمیگردونه بهش سلام میدم ب شوهرمم میگم مادرت منو بیرون کرد ...

اصلا چرا با شوهرت انقدر راحت حرف میزنی بی احترامی کرده بهت عذر خواهی کرد؟؟ اشتباهشو بهش گفتی؟؟ 

بنظرم خیلی کم گرفتنت 

میدونم عزیزم اگه درباره دایی های منم کسی بد بگه جوش میارم اما میگم احترام که شکسته بشه مدام بدتر میش ...

هر خری احترامش واجب نیس

با تچکر

کی گفته ننه شوهر فتنه و شیطان احترامش واجبه؟!؟

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج