وای تو خونه دیونه شدم دنبال ی کارم ، تو خونه راحتترم ولی از بس هی میبینم همه دوستام کار میکنم حس میکنم من عقبم و کمبود دارم چیکار کنم دنبال ی کار خوبم دارم روانی میشممم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱
علوم تربیتی رشته مورد علاقه م زیاد شاغل شدن برام مهم نیست همینکه از آموخته هام تو زندگی و تربیت فرزندانم استفاده کنم خودش برگ برندس
تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱
چ خوب ، منم اینطور فک میکنم ولی وقتی دوستامو میبینم میرن سرکار انگار ی چیزی کمه
ببین چی حالتو خوب میکنه اگه با سرکار حالت بهتر میشه دنبال یه کار بگرد