2777
2789
عنوان

دنبال کار

242 بازدید | 43 پست

وای تو خونه دیونه شدم دنبال ی کارم ، تو خونه راحتترم ولی از بس هی میبینم همه دوستام کار میکنم حس میکنم من عقبم و کمبود دارم چیکار کنم دنبال ی کار خوبم دارم روانی میشممم

شماها شاغلین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغل نیستم اما درس میخونم

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

هیچکارچرا دوست داشتم سرکار میرفتم ولی میترسم نمیتونم اکثر شغلا هم نمیتونم چون روابط اجتماعی ندارم

وای دقیقاااا عین من ، منم میترسم نمیدونم از چی؟ تب ب جونم میوفته،  ارتباط اجتماعیمم ضعیفه 

چی میخونی

علوم تربیتی رشته مورد علاقه م زیاد شاغل شدن برام مهم نیست همینکه از آموخته هام تو زندگی و تربیت فرزندانم استفاده کنم خودش برگ برندس

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

علوم تربیتی رشته مورد علاقه م زیاد شاغل شدن برام مهم نیست همینکه از آموخته هام تو زندگی و تربیت فرزن ...

چ خوب ، منم اینطور فک میکنم ولی وقتی دوستامو میبینم میرن سرکار انگار ی چیزی کمه 

چ خوب ، منم اینطور فک میکنم ولی وقتی دوستامو میبینم میرن سرکار انگار ی چیزی کمه

ببین چی حالتو خوب میکنه اگه با سرکار حالت بهتر میشه دنبال یه کار بگرد

ببین چی حالتو خوب میکنه اگه با سرکار حالت بهتر میشه دنبال یه کار بگرد

نه تو خونه بهترم ، ولی ب این فک میکنم پس فردا بچه هام منو با زنای مستقل دیگه ک کلی مهارت اجتماعی بلدن مقایسه کنن  دیونه میشم