2777
2789

من نذاشتم ثبت نام کنند.اسیب روانی ای که فرزانگان به من وارد کرد واقعا به سختی جبران شد

همچنین با حواشی بیش از حد کنکورم رو خراب کرد من یک سال پشت کنکور موندم برای قبولی.و مقصر رو فقط اون میدونم چون بی نهایت تلاش کردم.در واقع از کلاس ۴۰ نفری ما فقط ۵ قبولی داشتیم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیزهوشان واقعاً روانی کنندس

واقعا

و یادمه اون زمان همه رو سوق میداد به سمت المپیاد، خوارزمی 

و یه تعدادی وارد این حواشی شدن به جای تمرکز روی کنکور

و بعد مسئله اونجا فقط این بود که کی کجا یواشکی با کدوم استاد خصوصی میگیره یا کی یواشکی کلاس میره. 

یه محیط مسموم با یه رقابت مسموم و به شدت مسخره

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

واقعاو یادمه اون زمان همه رو سوق میداد به سمت المپیاد، خوارزمی و یه تعدادی وارد این حواشی شدن به جای ...

من خودم نمونه میخوندم راهنماییم رو و همیشه در حسرت بودم که بچه های مدارس دیگه کمتر تلاش میکنن و نمراتشون خوب میشه و دبیرای ما کلی امتحان کلاسی و المپیاد و خوارزمی رو اجبار میکردن تا فقط مستمر بدن بهمون

الان دبیرستانمم نمونست ولی جو بهتره بنطرم