2777
2789
عنوان

مگه گناهم چیه که نباید شوهرم عاشقم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 75 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیشد ک ازدواج کردین پس؟ از اول میدونستی اینو؟

نمیدونم گفت عاشقمه ولی تا بعد شب عروسیمون ابراز علاقه کرد

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

کاش بچع نمیوردی اسی ....بنظرم به خودت برس زیاد سمتش نرو محلش نده اهمیت نداشته باشه برات خودش میاد سمتت یه جور حس بهش بده که انگار داره از دستت میده همش برین به هیکلش

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
داداشت چیشد اسی

خداروشکر خوش خیم بود با دارو حل نیشه دکترا گفتن ممنون عزیزدلم 💜

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

زیر شعله غذات رو همیشه خیلی کم کن آشپزخونه کمتر چرب و کثیف میشه قابلمه هات هم خراب نمیشه حتی اگه خیلی عجله داری هم زیر شعله ها رو زیاد نکن هیچ وقت بر حسب اینکه قابلمه بزرگ و کوچیک هست زیر شعله ها رو متناسب کم کن مثلا قابلمه بزرگ رو کم و قابلمه ی کوچیک رو هم کم ...

خداروشکر خوش خیم بود با دارو حل نیشه دکترا گفتن ممنون عزیزدلم 💜

الهی شکرت😍😍😍😍بخدا همینکه داداشت سلامته همین بهترین هدیه الهیه گور بابای شوهر فقط برادر خوش باشه

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
خونوادت چرا بالاخره هستن کسایی که دوست دارن تو خونواده شاید ندونی

نمیدونم بعد دوماه رفتم خونه پدرم یهو بی دلیل بابام لهم گفت خداروشکر پسرت به تو نرفته گفتم وا چرا گفت عقلت کمه 

خدا حفظش کنه برات سعی کن باهاش حرف بزنی ببینی چ مرگشه بگو زندگی شوخی بردار نیست تهدیدش کن ک میرم

اصلا نمیشه باهاش حرف زد زود جبهه میگیره 

الهی شکرت😍😍😍😍بخدا همینکه داداشت سلامته همین بهترین هدیه الهیه گور بابای شوهر فقط برادر خوش باشه

ممنون گلم یه دنیا ممنون 🥰