2777
2789
عنوان

مگه گناهم چیه که نباید شوهرم عاشقم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادت چیزی گفتی یا خبر ندارن

نه بابا اصلا نمیخوام طلاق بگیرم بچه ام چه گناهی کرده طفلی

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

نمیدونم بعد دوماه رفتم خونه پدرم یهو بی دلیل بابام لهم گفت خداروشکر پسرت به تو نرفته گفتم وا چرا گفت ...

شاید اون موقع از چیزی ناراحت بوده یا شوخی کرده مامان باباها اکثرا ازین حرفا میزنن چون راحت با بچشون 

تلاشت با درست و علمی باشه.ممکنه زیاد بهش چسبیده باشی

آره خیلی هی چپ ک راست قربون صدقه اش رفتم ولی اون فقط لبخند میزد درست کارم برعکس بودا

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

خیلی حس بدیه

منم با یکی بودم که حسگ بهش یهطرفه بود ولی ادم بدرد نخوری بود

اون ول کرد رفت

،شاغل نیستی؟

وقتی دلش با تو نیس زندگی برات تا ابد عذاب میشه

اگه میدونی بازم شوهر گیرت میاد ازش جدا شو

چون وقتی اون عاشق اکسش باشه دیگه فایده نداره با چنین ادمی باشی

اک شالله مشکلت حل بشه

شاید اون موقع از چیزی ناراحت بوده یا شوخی کرده مامان باباها اکثرا ازین حرفا میزنن چون راحت با بچشون

نه عزیزم بابام خیلی جدی گفت نمیدونم چرا مامانم اصلا دوس نداره اونجا برم آخه بیشتر پسر دوس دارن😑

خیلی حس بدیهمنم با یکی بودم که حسگ بهش یهطرفه بود ولی ادم بدرد نخوری بوداون ول کرد رفت،شاغل نیستی؟وق ...

نه عزیزم اصلا دلم نمیاد بچم بشه بچه طلاق گناه داره ولی نمیدونم چیکار کنم خسته شدم کاش قبل اینکه بچه دار بشیم می‌فهمیدم فکرش اینجا نیس

اگ‌زندگی خوبی دارین دنبال زیر بقل مار نگرد ...خیلیا ب عشقشون نرسیدن با کسی دیگ ازدواج کردن و خوشبختن

من نمیتونم دارم میمیرم

زیر شعله غذات رو همیشه خیلی کم کن آشپزخونه کمتر چرب و کثیف میشه قابلمه هات هم خراب نمیشه حتی اگه خیل ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون 

آره خیلی هی چپ ک راست قربون صدقه اش رفتم ولی اون فقط لبخند میزد درست کارم برعکس بودا

همین دیگه زیادی محبت کردی.

از این به بعد به خودت و بچه برس و دورادور لوندی کن، تا میتونی غر نزن، سعی کن تا میتونی جلوی فکر کردن به خیانت هاش رو بگیر تا کمتر حرص بخوری چون واقعا غصه خوردن آدم رو مریض و پیر و زشت میکنه. خلاصه تا میتونی تکنیک های درست رابطه رو به کار ببر تا کم کم قدر تو رو بدونه

تاپیکای قبلت و دیدم شوهرت خیانت کرده بهت ببین این عاشق نیست مرض داره

بارها😭

همین دیگه زیادی محبت کردی.از این به بعد به خودت و بچه برس و دورادور لوندی کن، تا میتونی غر نزن، سعی ...

همین کارو میکنم دیکه‌ منت کشی ممنوع😁