2777
2789
عنوان

خانومی یه گوشی خوب معرفی می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 46 پست
اگه سامسونگ میخایی گوشی سری aاگه شیائومی نوت ۱۴ پروو عالیه

همیشه سامسونگ داشتم 

نمیتونم با شیائومی ارتباط بگیرم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ببخشید پرش دست و پای دخترتون خوب شد؟تاچند ماهگی پرش داشت ؟ترخدا میتونم باهاتون صحبت کنم؟من خیلی ...

عزیزم ما قبلا باهم تو این زمینه حرف زدیم 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
شرمنده عزیزم مندیگه یادم نمونده از کی پرسیدم بخدا داغونم تو شهر غریب همش استرس و فکر و خیال حلال کن

اتفاقا ازتون پرسیدم قرار بود بعد عاشورا تاسوعا بچه ات ببری دکتر چیش  ولی جواب ندادید

همچنان پرش دست وپا داره؟

تکاملش چجوریه؟

اتفاقا ازتون پرسیدم قرار بود بعد عاشورا تاسوعا بچه ات ببری دکتر چیش ولی جواب ندادیدهمچنان پرش دست و ...

ندیدم حتما والا بردم نوار گرفتن گفتن سالمه دکتر گفت برو اگه باز دیدی اینجور شد فیلم بگیر و بیار دوباره از دکتر اومدیم دولار اونجور شد فیلم گرفتم بردم دوباره نوار گرفتن سالم بود 

دکتر دارو نداد دیروز باز یهو پرش داشت 

شوهرمم میگم بچه رو ببریم تهران ی دکتر خوب نمیاد میگه بردیم نوارش سالم بوده تو دیوانه ای

اتفاقا ازتون پرسیدم قرار بود بعد عاشورا تاسوعا بچه ات ببری دکتر چیش ولی جواب ندادیدهمچنان پرش دست و ...

تکاملش هم  قبل این پرش ها داشت سعی میکرد ب شکم بشه چن بار هم شد اما الان دیگه نمیشه چندبار د‌وباره شده ولی خیلی کم خودمم رو شکم میزارمش همش گریه میکنه نمیدونم بغلی شده بخاطر اونه یا ن ۲۴ ساعت میگه بغلتون باشم و بشینم

تکاملش هم قبل این پرش ها داشت سعی میکرد ب شکم بشه چن بار هم شد اما الان دیگه نمیشه چندبار د‌وباره ش ...

فک کنم چیزی نیست این پرش ها تو بچه ها هست خودش قطع میشه الان چندماهشه؟

وقتی نوار سالم شما اصلا دیگه بیخیال شید

فک کنم چیزی نیست این پرش ها تو بچه ها هست خودش قطع میشه الان چندماهشه؟وقتی نوار سالم شما اصلا دیگه ب ...

الان ۴ ماه و ۱۸ روزشه 

اولین بار ۳ ماه و ۱۰ روزگیش فک کنم اینطور شد

چیبگم بخدا نمیتونم چون چن نفر رو دیدم ک دکتر دارو داده و اینکه دخترم رو شکم نمیاد 

ترسیدم

بخدا نکاه دخترم میکنم جیگرم خون میشه

الان ۴ ماه و ۱۸ روزشه اولین بار ۳ ماه و ۱۰ روزگیش فک کنم اینطور شدچیبگم بخدا نمیتونم چون چن نفر رو د ...

فعلا وقت داره رو به شکم بیاد عجله نکن بعد هر روز بذار روشکم بذار تمرین کنه

نگرانیتو درک میکنم