2777
2789

🌱 دست‌هایی که می‌بخشند، همیشه بالاتر از دست‌هایی هستند که دعا می‌کنند...

در گوشه‌ای از این شهر، کودکی با چشمانی پر از آرزو، هر روز با امید به آینده‌ای روشن‌تر، پا به کلاس درس می‌گذارد؛ اما نبود کفش مناسب، دفتر و کتاب، و حتی وعده‌ای ساده برای ناهار، سایه‌ای سنگین بر رویاهایش انداخته است.

ما می‌خواهیم با کمک شما، این سایه‌ها را کنار بزنیم و نوری باشیم در مسیر تحصیل و رشد او. هر مبلغی، هرچند کوچک، می‌تواند گامی بزرگ باشد برای ساختن آینده‌ای بهتر برای این دانش‌آموز عزیز.

📚 با هم می‌توانیم لبخند را به چهره‌ای معصوم بازگردانیم و چراغی روشن کنیم در مسیر علم و آگاهی.

💳 شماره کارت جهت کمک: [شماره کارت یا لینک پرداخت]

با مهر شما، رؤیاها رنگ واقعیت می‌گیرند😍🇮🇷

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

«گاهی یک مداد، یک کفش، یا یک وعده غذای گرم، می‌تونه مسیر زندگی یک کودک رو تغییر بده.  

ما در کنار دانش‌آموزانی هستیم که با تمام وجود می‌خوان یاد بگیرن، اما شرایط مالی مانع راهشونه.  

امروز از شما دعوت می‌کنیم که در این مسیر همراه بشید—با کمک‌های مالی، یا حتی با معرفی خیرین.  

بیایید با هم، مدرسه‌ای بسازیم که هیچ کودکی به خاطر فقر، از آموزش محروم نشه.»

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🥹 😭 

گاهی لبخند یک کودک، با یک جفت کفش یا یک دفتر ساده شکوفا می‌شه...  

در مدرسه‌مون کودکانی هستن که با تمام وجود می‌خوان یاد بگیرن، اما دستشون از امکانات کوتاهه.  

اگه دلتون خواست شریک این لبخندها باشید، می‌تونید در تهیه لوازم‌التحریر، لباس یا تغذیه کمک کنید.  

با هم، می‌تونیم امید رو به دل‌های کوچیک برگردونیم 🌷

در این روزهای پر برکت، چه نیکوست که نذرمان را به روشنی علم و دانش هدیه کنیم.  

کمک به دانش‌آموزان بی‌بضاعت، صدقه‌ای جاری است که ثمره‌اش تا سال‌ها در جان و جانان جامعه باقی خواهد ماند.  

بیایید با هم، چراغی باشیم در مسیر دانایی