2777
2789

اومد عذر خواهی کرد و گفت ببخشید باید خبرتون میکردم بابامم شرمنده شد خودش عذر خواهی کرد ۱ تومن پول هم تو پاکت داد بهش برا هدیه نامزدیشون

گرم صحبت بودن یهو عمم گفت ۱ تومن؟😒ببخشیدا ولی با ۱ تومن عنم دستت نمیدن😂😂😂بعد به طور کاملا جدیییییی گفت بیا خوبیت کن زمینو بزن به نامشون یک پشتوانه ای داشته باشن تو زندگیشون تو زمین میخوای چیکار؟ منم از دهنم در رفت گفتم به ما چه ما چیکاره ایم؟۱ خونه ۳ طبقه دارین بس نیس؟همونو بدین بهشون بعدشم مگه بابام خودش بچه نداره؟برای من و خواهرم میخواد نگه داره البته تموم سعیم رو کردم که با لبخند حرفمو بزنم بابامم واسه خانوادش یعنی خواهر برادراش و... جونشم میده مطمئنم اگه من چیزی نمیگفتم نصف زمینو بهشون میداد😒

الان بنظرتون کار کی اشتباه بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسیار کار خوبی کردی ... بنظرم هرشب غیر مستقیم زیر گوش بابات حرفا و کارای بد عمتو یادآوری کنم... چون ممکنه بلاخره خام بشه اگه اینطوره که میگی

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲