2777
2789

حیف دریاچه قشگمون که حکم کولر داشت واسه اذربایجان .خدایا اخه چرا؟ از زمین و اسمون میباره واسمون.

اورمو گولو دریاچه ی قشنگمون خشک شد اورمیه الان هواش نزدیک ۴۰ درجه شده واقعا ما اصلا عادت نداشتیم به این اب و هوا چون همیشه این موقع ها دیگه هوا کم کم خنک میشد و بارونی🥺

چرا باید اینطور بشیم؟‌

الان دریاچه اورمیه شده کویر نمک💔💔

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

مهم نیست برام

خوش به حالت

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بلاگر ارومیه ای دارم دیشب رفته بود دریاچه سد رو باز کرده بودن برای یک روز ۰😐😐ابش خشک شده،؟؟؟

اره کاملا خشک شده

خب ماهم اردبیلیم😂🔥همه میگن میسوزن تو اون طرفا ولی ما که تهران زندگی می‌کنیم اینجا بدتره بازم اونجا خوبه

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

خب ماهم اردبیلیم😂🔥همه میگن میسوزن تو اون طرفا ولی ما که تهران زندگی می‌کنیم اینجا بدتره بازم اونجا ...

خب تهران از قدیم گرم بود.ولی اینجا نه💔

متاسفم😔😔😔

💔

ای وای منم ارومیه ام 

خیلی گرمه امسال 

من یادم نمیاد پارسال اینقدر کولر روشن کرده باشم جز ظهر ها 

الان کولرمون فقط موقع برق رفتن خاموشه کلا روشنه 

خودشم طبقه سومم 

ارومو گولو کلی گریه کردم براش

یعنی قابل احیا نیست؟!

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خب تهران از قدیم گرم بود.ولی اینجا نه💔

آره درستهه😂به اردبیل گرما نمیاد🔪🥶ما میرفتیم عید ها ماشینا یخ میزدن بعد چاقو رو برداشته ماشینارو میبریدیم😂😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

منم تبریزم پارسال انقدر گرم نبود الان زدم 38 درجه هست

دقیقا.تبریز هم همینه.اونجا هم خیلی خیلی گرم شده.

همبن دریاچه اورمیه که خشک شده باعث گرمی بیش از حد شده.

😔