2777
2789
عنوان

پس خدا کی به ما نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 75 پست
میتونی تا آخر عمر غر بزنیمیتونی بپذیری و درحد توانت تلاش کنی برای تغییردست خودته

باشه 

ولی هیچوقت ندیده قضاوت نکن

ولی برای تلاشای ماهم باید یه عاقبتی باشه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه عامل رو مثال زدم از پدر خودم و منظورم به خودم بود که اینو نباید تقصیر خدا بندازمچیزایی که شما ...

پدر شما منشاجهان هستی نیست اون مشکل شماست 

ولی اینکه میگی هر کسی تو این جا به جایی نرسیده و ارزوی حداقل ها رو داره یعنی تلاش نکرده غلطه!!! زندگی ادمها مجموعه ای از فاکتورها و عوامل هست ..یک عامل مهم نقش محیط هست محیط همون جامعه است همون تورمه همون مسکن هست همون شغل هست.....باز هم بگم برات عزیزم؟

به هر دری میزنی همه چیزو بندازی گردن ماها باشه قبول ماها مقصریم خیالت راحت باشه همه چیززززر تقصیر ما ...

پدر پدربزرگ و همینطور برو بالا

این یک جبره یکی پدرزبرگش تاجر بوده یکی کارگر...تعداد کمی تونستن با تلاش تغییر بدن وضعیت رو

کی گفتم تقصیر خودته؟

فیلم دکتر غریب رو دیدی؟

پدر دکتر وقتی همه بچه هه بیسواد بودن پسرش رو گذاشت مدرسه.باغش رو فروخت خرج تحصیل پسرش تو خارج کرد.

خب اگر این پدر نبود دکتر غریب هم اصلا نبود

اینا رو میگم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
پدر شما منشاجهان هستی نیست اون مشکل شماست ولی اینکه میگی هر کسی تو این جا به جایی نرسیده و ارزوی حدا ...

من همچین حرفی نزدم اشتباه گرفتی فکر کنم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
پدر شما منشاجهان هستی نیست اون مشکل شماست ولی اینکه میگی هر کسی تو این جا به جایی نرسیده و ارزوی حدا ...

یارو از صبح تا شب سر کاره نمیتونه یه آپارتمان بخره

الان ما به این آدم بگیم خونه نداری چون تلاش نکردی؟

تعریف بعضیا از تلاش چیه یعنی خودشو بکشه؟

باشه ولی هیچوقت ندیده قضاوت نکنولی برای تلاشای ماهم باید یه عاقبتی باشه؟

خب ۲۳ سالته الان موقع نتبجه نیست

حتی یک دکتر هم ۴۰ سالگی به درآمد میرسه

پدر پدربزرگ و همینطور برو بالااین یک جبره یکی پدرزبرگش تاجر بوده یکی کارگر...تعداد کمی تونستن با تلا ...

خب به فرض محال حرف تو درست

ما چرا باید تاوان کارای پدربزرگامونو بدیم ؟

خودت برو حرفهاتو از اول بخون بعد ادامه بده به تایپ کردن !!1

والا من از جبر گفتم و اینکه یه سری چیزا دست ما نبوده 

پدر خودمو مثال زدم که اینکه الان اگر کمبودی دارم از خدا نباید گلایه کنم 

خب به فرض محال حرف تو درستما چرا باید تاوان کارای پدربزرگامونو بدیم ؟

اگه میتونی عوض کن

ما همه داریم تاوان میدیم چون از خانواده فراری نیست

منم از این حرفای تو میزدم ولی الان تو ۳۷ سالگی به پذیرش رسیدم

ا