2777
2789

برای من باتوجه به رنج ازمایشگاه بعدشربت گلوکزنهایت ۱۹۰میشدولی ۲۱۵بودناشتامم ۷۷بعددوساعت بعدشم ۱۸۶که اونم بایدزیر۱۶۵اینامیشددکترداخلی دیدمیگه انسولین بزنم منم چندروزه رژیم گرفتم میخوام دوباره آزمایش بدم بعددوهفته کسی بودباشرایط من دکترمم ۴شهریوروقت داده رژیم بگیرم بعدش ببینم چطورشده

انسولین بزنسهل انگاری نکنسرخود هم تجویز نکن برای خودت

آخه اونروزی که رفتم آزمایش روزای قبلش اصلارعایت نمیکردم بستنی اینامیخوردم ناشتامم کمه میترسم ازاونوربوم بیفتم وافت قندبگیرم.اکثرادکتراتکرارمیدن این دکتربرا یمن تکرارننوشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۷ سال پیش رو پسرم دیابت بارداری داشتم.......تشخیص دادن باید انسولین بزنم....ی خانوم بود زایمان کرده بود...بمن گفت انسولین نزن....به منم گفتم زدم بچم وقتی بدنیا اومد بدنش کهیر زده بود...منم ترسیدم گفتم من به انسولین حساسیت دارم نمیزنم....دکتر داخلی اومد گفت یکهفته رژیمتو رعایت کن....ماکارونی اصلا نخور....برنج ۵ قاشق...چایی رو با توت خشک بخور....بعضی چیزارو هم گفت یادم نمیاد...منم بخاطر بچه تو شکمم رعایت کردم،دیگه خوب شدمو انسولین هم نزدم....سنو رفتم اینقدر آب دور بچه زیاد شده بودو شکمم بزرگ شده بود همه فکر میکردن دوقلو بارداذم

من ۷ سال پیش رو پسرم دیابت بارداری داشتم.......تشخیص دادن باید انسولین بزنم....ی خانوم بود زایمان کر ...

برای من شکمم معمولیه درحدهمون ۷ماهه الان چندروزه رعایت میکنم منم میگم بذارتکراربکنم ببینم بعدیه هفته دوهفته میادپایین یانه

انسولین بزنسهل انگاری نکنسرخود هم تجویز نکن برای خودت

منم دیابت بارداری داشتم...بطوری که آب دور بچه زیاد شده بودو شکمم بزرگ...همه فکر میکردن دوقلو باردارم.....ی خانومی انسولین زده بود بچش بدنیا اومده بود بدنش کهیر زده بود خودش گفت از انسولینه.....بخاطر همین منم نزدم وفقط رژیممو رعایت کردم

منم دیابت بارداری داشتم...بطوری که آب دور بچه زیاد شده بودو شکمم بزرگ...همه فکر میکردن دوقلو باردارم ...

شرابط همه مثل هم نیست قند بارداری خیلی مهمه نمیشه سهل انگاری کرد

انسولین ربطی به کهیر زدن نوزاد نداره

برای من شکمم معمولیه درحدهمون ۷ماهه الان چندروزه رعایت میکنم منم میگم بذارتکراربکنم ببینم بعدیه هفته ...

رژیمتو رعایت کنی میاد پایین...چون دیابت که نداری......این دیابت بارداریه....یعنی موقتی....حتما با چاییت توت خشک بخور...قندو کشمش نخور

شرابط همه مثل هم نیست قند بارداری خیلی مهمه نمیشه سهل انگاری کردانسولین ربطی به کهیر زدن نوزاد نداره

آره حرف شما درسته...اون خانوم خودش گفت.انسولین زدم ...بدن بچم کهیر زد...منم بخاطر همین ترسیدمو نزدم

رژیمتو رعایت کنی میاد پایین...چون دیابت که نداری......این دیابت بارداریه....یعنی موقتی....حتما با چا ...

عزیزم شماتاماه آخربارداری رژیم رورعایت میکردی یاهمون یکی دوهفته که اومدپایین؟

عزیزم شماتاماه آخربارداری رژیم رورعایت میکردی یاهمون یکی دوهفته که اومدپایین؟

من از اول دیابت بارداری نداشتم از ماه هفتم که رفتم سنو بهم گفت دیابت داری گفتم نه چطور مگه ...گفت آب دور بچه خیای زیاده...واین از دیابته...بعد دکتر زنان رفتم..نشون دادم...با دکتر داخلی مشورت کرد...بستری شدم...گفتن انسولین..گفتم نه من رژیممو رعایت میکنم....رعایت کردم اومد پایین....ولی مدام تست قند میدادم هم ناشتا..هم دوساعت بعد صبحانه.....خیلی برای کنترل بستری شدم...تا بچم بدنیا اومد....در ضمن فقط رو این بارداری اینطوری بودم...بارداریهای دیگم هیچ مشکلی نداشتم