از امام حسین میخوام مثل سالهای قبلی مهر ماه امسال برای مدرسه هم کمکم کنه شرمنده روی پسرم حسین نشم 🤲🏻 تو رو ابالفضل اینو توی یه کاغذ بنویس بزار توی حرم بزرگترین نگرانی این روزهامه 😔
فرزندم... برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ایشالا قسمت همه آرزومندا زیارتشون از الان قبول ، حاجت دارم یکی خوشبختی همه مجردا من جمله خواهر خودم ،دوما دامن همه منتظرا بحق حضرت علی اصغر سبز بشه منم جزوشون،پدرمو تازه از دست دادیم براش طلب مغفرت بکنه ایشالا از این زیاراتا برا من و همه آرزومندا بخواد ،فاطمه هستم شرمنده زیاد بود🙏🙏🙏
پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏
منو بنویس کمک کنه تاپایان سال خونه بخرم خسته شدم ازاین شرایط منو همسرم روزای خیییییلی سختیو سپری میکنیم😭😭😔
زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸