2777
2789
عنوان

اومدن مار تو خونه

123 بازدید | 17 پست

بچه ها ی مار اومده تو خونه از دیشب پیداش نمیکنیم یعنی دیروز بعدظهر ابجیم دیده بود ک از پرده اتاق اویزون شده هرجا گشتیم پیداش نمیکنیم دیشب تو چادر مسافرتی خوابیدیم گذاشتیم تو سالن چادر ک تا پیدا میشه جای خوابمون امن باشه الان نمیدونم چطور باید پیدا شه خیالمون راحت شه ما جنوبیم بغل دستمون ی باغ خرما بزرگ واسه همین امکان این موجودات هست واسه اولین باره خودم میبینم راهی دارید واسه پیدا کردنش

زنگ بزنید اتشنشانی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من دوست ندارم از دیروز تو خونه نشستم تو چادر چ کاریه اصلا نمیدونم چطور وارد خونه شده

یه چیز بگم نخندید مامانم میگه یه ذره نون و نمک بزارید خونه قسم بدید به نون نمک می‌زاره می‌ره 😑😅😂

هرچی ب شوهرم میگم از دیروز ک زنگ بزنیم مسخره میکنه

خودت زنگ بزن 

خطر داره خب

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ما سمت شمال کشوریم و سمت ما آدمه مخصوص این کار وجود داره.. اوسونچی... همون مارگیر...  مارو با قدرت خاصی رام میکنن و سمت خودشون میکشن بعد میگیرن میندازنش توو قفسی چیزی.. جنوب منظورتون کدوم شهره؟؟ بندرعباس؟