داره خیلی تلاش میکنه که خونه بگیره بیاد خواستگاریم
بحث حقوق زن شد
گفتم من حقوقم مال خودمه کاملا
اونم گفت من خودمو واسه تو پاره میکنم؟
و قهر کرد
مگه پول زن مال خودش نیست؟😶 یا من اشتباه کردم؟
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اینقدر شوهرمو دوست دارم حتی هزارتومنم دستم بیفته میدم بهش پول ارزش این حرفارو نداره البته اگه طرف ...
پایدار باشین ولی من زیاد اعتماد ندارم بهش فعلا
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
با همه قوانین اسلام موافقی بتونه خرج بده ۴ تا زن بگیره؟ نه جانم زندگی یعنی سوار یه قایق بشی و باهم زندگی رو جلو ببرید با عشق و تلاش و کنار هم و یار هم باشید
زندگی خیلی بالا و پایین داره اگه فکر میکنی پولت و زندگیت سواس وارد زندگی مشترک نشو
من از همون دوران دوستی با اینکه شاغل بودم بازم مخارجمو همسرم به عهده گرفت گفت خوشم نمیاد وقتی قراره در اینده خانوم من باشی من هویج باشم از الان هزینه هات پای خودمه درامدتو پس انداز کن واسه خودت بعد عقد هم باز روی همین عقیدش وایساد
از لحاظ قانونی هم زن وظیفه ای در مشارکت هزینه ها نداره و همه چی پای مرده
زندگی مشترک اونی که دیدی و تصور میکنی نیستبا همه قوانین اسلام موافقی بتونه خرج بده ۴ تا زن بگیره؟ نه ...
عزیزم من هم عقایدم مثل شما بود
ولی هزار مورد دیدم که زن پولشو آورده وسط تو زندگی
بعدش مرد شل کرده و پررو شده
بله برای خودشهمن از همون دوران دوستی با اینکه شاغل بودم بازم مخارجمو همسرم به عهده گرفت گفت خوشم نمی ...
خداروشکر پایدار باشید
امیدوارم پسر مردم انقد عاقل باشه بهم بزنه😐 بعد میگن چرا پسرا زن نمیرن
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣