2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم من اگه کار کنم پولمو بهت نمیدم 😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4552 بازدید | 257 پست
منم اینطوریم البته مجردم از خستگی تا شب خوابم😭😂

خب وقتی شوهر کنی فرق میکنه بهرحال بچه داری شوهر داری واسه اونام که شده سعی میکنی خونه رو مرتب نگهداری

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینقدر شوهرمو دوست دارم حتی هزارتومنم دستم بیفته میدم بهش پول ارزش این حرفارو نداره البته اگه طرف ...

پایدار باشین ولی من زیاد اعتماد ندارم بهش فعلا

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

منکه بدم میاد دستم تو جیب مرد باشه

اون کلمه ی مستقلی که شنیدی زمین تا آسمون با کاری که تو میکنی فرق داره

حالا چرا نامزدش باید ازش جدا بشه؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
خب فردا روز هم میگه حقوقتو بیار وسط

زندگی مشترک اونی که دیدی و تصور میکنی نیست

با همه قوانین اسلام موافقی بتونه خرج بده ۴ تا زن بگیره؟ نه جانم زندگی یعنی سوار یه قایق بشی و باهم زندگی رو جلو ببرید با عشق و تلاش و کنار هم و یار هم باشید

زندگی خیلی بالا و پایین داره اگه فکر میکنی پولت و زندگیت سواس وارد زندگی مشترک نشو

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
با این ذهنیت وارد زندگی نشو، پولو تقدیم شوهر نمیکنه، پول پس انداز میشه واسه خونه ی بزرگتر، حالا این ...

ببین این فرق داره 

نامزداستارترازالان دنبال پولشه .اگه زن کمک میکنه ازلطفشه نه وظیفه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من خیلیییی دیدم که زن حقوقشو داده بعدش مرد زندگیو شل کرده و پررو شده

نه ببین حقوقتو باید درست بدی شرط بزارید یا یکی حقوقش نگهداره یا خرج فلان چیز با فلانی تو مرغ بخر اون برنج 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بله برای خودشه

من از همون دوران دوستی با اینکه شاغل بودم بازم مخارجمو همسرم به عهده گرفت گفت خوشم نمیاد وقتی قراره در اینده خانوم من باشی من هویج باشم از الان هزینه هات پای خودمه درامدتو پس انداز کن واسه خودت بعد عقد هم باز روی همین عقیدش وایساد

از لحاظ قانونی هم زن وظیفه ای در مشارکت هزینه ها نداره و همه چی پای مرده

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

زندگی مشترک اونی که دیدی و تصور میکنی نیستبا همه قوانین اسلام موافقی بتونه خرج بده ۴ تا زن بگیره؟ نه ...

عزیزم من هم عقایدم مثل شما بود

ولی هزار مورد دیدم که زن پولشو آورده وسط تو زندگی 

بعدش مرد شل کرده و پررو شده

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

اون کلمه ی مستقلی که شنیدی زمین تا آسمون با کاری که تو میکنی فرق دارهحالا چرا نامزدش باید ازش جدا بش ...

نه بابا

من تو زندگی مشترک میگم اره حقوق مرد بیشتره باشع ولی خودمم کار میکنم برا زندگیمون خب

چون تک خوره دختره

پسره هم از همین اول پول میخاد

قسم بر شیر سنگیه مزارم قسم بر پاکی خاک دیارم برویئ لُر♥️

بله برای خودشهمن از همون دوران دوستی با اینکه شاغل بودم بازم مخارجمو همسرم به عهده گرفت گفت خوشم نمی ...

خداروشکر پایدار باشید

اگه اینده شوهرم چشمش به جیب من باشه 

ی روزی بگم نمیخوام برم سرکار چی؟ 

مسلما هر وقت دلم خواست میتونم نرم 

چون خرجی با مرده 

اونی که به فکر پول دختر میخواد بیاد ....

البته این نظر منه )

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

امیدوارم پسر مردم انقد عاقل باشه بهم بزنه😐 بعد میگن چرا پسرا زن نمیرن

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

عزیزم اینا با مرده چون وظیفه مرد تلاش کردن برای زندگی مشترکهاصلا مردی ک انتظار داشته باشه زن کار کنه ...

عزیزم من با شخص شما دعوایی ندارما فقط یه چیز واسم سواله دوست دارم جوابشو بدونم،

بر فرض همسر شما ته تلاشش و توانش اینه یه خونه ۷۰ متری و یه ماشین معمولی داشته باشه، تلاشم کرده و طبق عرف وظیفشو انجام داده

اگه پولی داشته باشین حاضر نیستید اونو بدین و تو خونه ۱۲۰ متری زندگی کنید؟

مگه زن بخاطر کار تو خونه پول میگیره که شما اینو میگین؟

😐😐😐 

گفتم که زن تو خونه زحمت میکشه اگ شما تو خونی وظیفه تو انجام ندی شوهرت سر یکماه طلاقت میده :/ همون‌طور ک اگ شوهرت نره سرکار خرج بده طلاق میگری

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛