2777
2789

امشب رفتم خونه همسایمون

گف حتما امسال مشاور بگیر 

آزمونم شرکت نمیکردم بابام پول نمیداد گف حتما آزمونم شرکت کن

گف بابابات حرف میزنم میگم پول هردوروبده

یه مشاورم معرفی کرد گف این خیلی خوبه باباتو راضی میکنم پول بده

اما من زیاد بامشاورکنارنمیام میگه به خاطر همین امسال قبول نشدی حتما باید مشاور داشته باشی پیشرفتتو ببینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمون حتما شرکت کن حتما حتما

آزمون میخواستم توخونه خودم قلم چی ومازوبزنم

از اسفند آزمون جامع سنجش حضوری روشرکت کنم

اما همسایمون میگ دخترم هم آزمون میره هم مشاورداره خیلی خوبه اشتباه نکن ازهمین الان برو قلم چی

آزمون میخواستم توخونه خودم قلم چی ومازوبزنماز اسفند آزمون جامع سنجش حضوری روشرکت کنماما همسایمون میگ ...

هر طور خودت میدونی

ولی اینکه حضوری شرکت کنی خیلی بهتره تا داخل خونه خودت بزنی

چون آزمون ها شبیه ساز کنکوره تو فضایی مشابه اون قرار می‌گیری

برنامه راهبردی داره طبق اون پیش میری و چند مرتبه مرور میکنی

سسلام دوست عزیز رشتت چیه من یه مشاور خیلی خیلی خوب دارم نمی‌خوام تبلیغ کنم فقط می‌خوام بهت بگم خیلی خوبه ر رشته‌ای بخوای قبول میشی حتی اگه رتبت نامناسب باشه رتبه ۲۰۰ هزار ۱۰۰ هزار من امسال رتبه نیاوردم یعنی اصلاً رتبه نداشتم حتی آخرین نفر نبودم به هیچ عنوان نمی‌خوام تبلیغ کنم می‌خوام بهت بگم من چون پول دادم می‌خوام پولم برگشت بخورم اگه میشه شما بیا به من یه پولی بده به منم نه به خود بنیاد بده بگو می‌خوام جایگزین فلانی بشم طفاً ازت خواهش می‌کنم اگه می‌خوای قبول بشی بیا حرف منو گوش بده به امسال پشت کنکور نموند ایگزین من شو پولی که می‌خوای پرداخت کنی به حساب من واریز میشه خدای نکرده اگر کلاهبرداری انجام بشه شما میری دادگاه و یه شکایت‌نامه ثبت می‌کنی خیلی راحت همونجا جلوی حسابای منو می‌گیرن من بهت ۱۰۰ تضمین میدم که با این بنیادی که من بهت معرفی می‌کنم و جایگزین من بشی قبول میشی تو رو خدا این لطفو در حق من انجام بده ازت ممنون میشم