2777
2789

نامزد مجبوریم بگیم اینجا

داره خیلی تلاش میکنه که خونه بگیره بیاد خواستگاریم

بحث حقوق زن شد

گفتم من حقوقم مال خودمه کاملا

اونم گفت من خودمو واسه تو پاره میکنم؟

و قهر کرد

مگه پول زن مال خودش نیست؟😶 یا من اشتباه کردم؟

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

جاش بودم جدا میشدم ازت.

هنوز خواستگاری هم نیومده یارو .چجوری این خانم از الان پول بده بهش

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاش بودم جدا میشدم ازت.

چرا ؟ حتی تو دین هم اینجوری که حقوق زن مال خودشه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

پول زن برای زن و پول مردم برای زنه😅این اداها چیه پرنسس شدن

دقیقا

😐 عزیزم این مسخره بازیا چیه 

شما اگ کار میکنی باید به اندازه شوهرت هم پول بزاری 

زندگی مشترکه نه زندگی تک خوری 

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

پول زن برای خودشه .مردهم موظفه خرج ومخارج زن وزندگیش روبه عهده بگیره 

اگه یه جایی هم زن پولش روبه همسرش بده ازلطفشه نه وظیفه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
هنوز خواستگاری هم نیومده یارو .چجوری این خانم از الان پول بده بهش

از الان نیست

دختره بهش گفته فردا روز کار کنم پول نمیارم تو زندگی😂

قسم بر شیر سنگیه مزارم قسم بر پاکی خاک دیارم برویئ لُر♥️