2777
2789
عنوان

من یه رازی که نباید رو فاش کردم

190 بازدید | 18 پست

دونفر زن و مرد از آشناها با هم ارتباط دارن و این قضیه رو به یه آشنای خانم گفتم البته فقط اسم مرده رو گفتم و زن رو نگفتم و بعدش پشیمون شدم و فرداش به خانومه گفتم سوءتفاهم شده حالا اینکه ارتباط دارن یا نه رو کاری ندارم ولی اگه به گوش آقاهه برسه بیچاره میشم بگین چیکار کنم برم به خانومه دوباره بگم که سوءتفاهم شده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازگیا مد شده میگن آبروی زنا کارها رو حفظ کنید وسرتون تو کار خودتون باشه مگه نه اینکه زن ومرد زنا کار باید رسوا بشن تا حداقل طرف مقابل مواظب بچه طفل معصومش باشه که خدای نکرده مورد تعرض ادمهای مریض قرار نگیره

سلام،

اگه حس میکنی اون خانوم ممکن هنوز شک داشته باشه،

میتونی یه بار دیگه خیلی آروم، جدی و صادقانه بهش بگی..

راستش خیلی ذهنم درگیر شده..

دیروز یه حرفی زدم که نباید میزدم. نه به خاطر اینکه چیزی واقعا میدونستم، بیشتر حس بود، اشتباه بود.

دلم نمیخواد هیچ ذهنیتی از کسی خراب شه، چون واقعامطمئن نیستم و حق هم نداشتم بگم.

لطفافراموشش کن. چون اگه اشتباه کرده باشم، حق‌الناس بزرگی.

من واقعا پشیمونم و ازت میخوام این قضیه همینجا تموم شه.

با این حرف، هم صداقت و بزرگی خودتو نشون دادی، هم اون خانوم دیگه به احتمال زیاد قضیه رو جدی نمیگیره و منتقل نمیکن.

ببین عزیز

بسپارش به خدا. ازش بخواه این اشتباه کوچیک رو برات بپوشون و نذاره باعث آبروریزی یا بی‌اعتمادی بش.

خدای بزرگ و مهربون و قدرتمند خیلی رفیق.. و رازنگه‌دار، وقتی ببین تو از ته دل پشیمونی، خودش هواتو داره و بی‌صدا اوضاعو درست میکن✨

صلوات زیاد بفرست استغفار زیاد بگو از خدا بخواه

خدا پشت و پناهت باش

💚یا الله💚