2777
2789
عنوان

خرم ابادی هست اینجا

82 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من میخوام  بينيم  رو عمل  کنم خواستم ببینم اینجا کسی هست که بینی گوشتی رو پیش دکتر نور محمدی جراحی کرده باشه یا نمونه کار از ایشون دیده باشه

تو پیجش که فیلماش یجوری نشون میده من باورم نمیشه خیلی کوچیک میشن دماغای گوشتی واین بنظرم غیرممکنه

ولی من از شون پرسیدم گفت به مهارت دکتر وفلان ولی به چشم ندیدم کسی که گوشتی وبزرگ باشه پیشش عمل کرده باشه ببینم واقعی یانه ولی گوشتی کوچیک چندنفر دیدم خوب بوده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو پیجش که فیلماش یجوری نشون میده من باورم نمیشه خیلی کوچیک میشن دماغای گوشتی واین بنظرم غیرممکنهولی ...

این عمل هایی که ازشون دیدید چه فرمی بود خوب جمع و جور میکنه ؟ واینکه فرم خوبی به بینی میده ؟ من از شهر دیگه ای میخوام بیام راهم دوره  ممنون میشم راهنماییم کنی

این عمل هایی که ازشون دیدید چه فرمی بود خوب جمع و جور میکنه ؟ واینکه فرم خوبی به بینی میده ؟ من از ش ...

ایناکه دیدم خود بینی خیلی بزرگ نبوده وبیس خودبینیه خوب بوده یعنی بنظرم کار خیلی خاصی نکرده 

ایناکه دیدم خود بینی خیلی بزرگ نبوده وبیس خودبینیه خوب بوده یعنی بنظرم کار خیلی خاصی نکرده

منم بینیم گوشتیه 

فقط میخوام بدونم پره ها و نوک بینی رو جمع میکنه یا نه؟

ناراضی ندیدی ازش

منم بینیم گوشتیه فقط میخوام بدونم پره ها و نوک بینی رو جمع میکنه یا نه؟ناراضی ندیدی ازش

باید ی روز بری مطبش مریضایی ک میان مطب رو از نزدیک ببینی اینجوری بهتره

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

منم بینیم گوشتیه فقط میخوام بدونم پره ها و نوک بینی رو جمع میکنه یا نه؟ناراضی ندیدی ازش

بینیت بزرگه یا باریکه

نمیدونم عزیرم کیس حضوری ازش ندیدم ولی تو فیلماش خیلی تغییر هست نمیدونم واقعیه یانه یا حقه های فیلمبرداری نورپردازی وزاویه بازی  من تاحالا ندیدم دکتری اونقد یه بینی گوشتی رو بتونه تغییربده همه میگن نمیشه خودمم عمل کردم ولی پیش یکی دیگه پیش یعقوب لو بینیم گوشتی بود مرتب وشیک شده ولی تغییر خیلی انچنانی نه مثلا کسایی منو نمیشناسن نمیدونن که دماغم عملیه مگه خودم بگم خیلی تغییر زیاد ی نکردم 

من از خراسان باید بیام خیلی راهم دوره 😓😓😓

آخه اینجوری قشنگ متوجه کارش میشی

زیاد ب عکس و این چیزا اعتماد نکن

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

بینیت بزرگه یا باریکهنمیدونم عزیرم کیس حضوری ازش ندیدم ولی تو فیلماش خیلی تغییر هست نمیدونم واقعیه ی ...

نوک بینیم گوشتیه بقیه اش  خوبه 

من فقط مهمه برام که بتونه نوک بینیم رو جمع کنه

منم از روی پیجش باهاش اشنا شدم دیدم بینیا خیلی تغییر کردن نظرمو جلب کرد

من هر جایی که دکتری بتونه بینیمو خوب جمع کنه میرم ولی مشکل اینجاس که همه داخل پیجشون کارای خوب و عا ...

اره واقعاسخته دروغ هم زیاد میگن حقه های فیلمبرداری هم خیلی زیاده من خودم عکس وفیلم ازخودم میگرفتم اصلا هیچکدوم شبیه هم نبودن یجاخیلی کوچیک یجا خیلی گنده اصلا باواقعیت جور درنمی اومد براهمین به فیلما نمیتونم بسنده کنم