2777
2789
عنوان

خواهرم چت شو با ی پسردیدم😞

246 بازدید | 15 پست

از زمین وآسمون داره برامون میباره.بابای خیانتکارم کم بود.خواهر ۱۶ساله م تواین تلگرام با یکی اشنا شده خواهرم بهش گفته بود من وابسته ت شدم فقط خدا میتونه جدامون کنه...مامانمم دید معرکه به پا کرد...الان خواهرم ۲روزه هیچی نخورده صبح هم حاضر شد رف بیرون..مامانم رفت پیداش نکرد😭چیکار کنم واقعااا

مامانم به پسره زنگ زد جواب نداد پیامک داد قهوه ایش کرد بلاک کرد

بابام اصن کمک حالمون نیس خواهرم خیلی خلا داره کمبود محبت....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چراتخریبش کردین الان دراوج احساسات

مامانمه دیگه....بهش گفتم این راهش نیس

ولی اخه خواهرم اصلا بهش نمیخورد دریده شده همزمان با ۲تا پسر چت میکرد انقدم خره شماره بهشون داده

۱۴سالگی ی بار این خریتو کرد مامانم گذشت کرد قول داد دیگه این کارو نکنه ولی باز کرد

چکار به اون پسر داشتید مادرت که نمیتونه برای بقیه تصمیم بگیره فقط اختیار دختر خودش را داره مادرت باید با خواهرت به درستی صحبت کنه نه دعوا و سرکوفت و ناراحتی که از پدرت داره سر شماها خالی کنه

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
چکار به اون پسر داشتید مادرت که نمیتونه برای بقیه تصمیم بگیره فقط اختیار دختر خودش را داره مادرت بای ...

بهش گفتم ی بار قبلا خواهرم این کارو کرده بود مامانم با زبون خوش قانع ش کرد ک همه‌پسرا...

ولی باز کلرخودشوکرد

عزمزمه درکنارباشین مراقب ش باشین براش تجربه میشه تا سن ۱۸ سالگی همین

چیکار کنیم گوشیو بدیم بهش باز؟ انقد خره تاالان ۳تا سیم کارت سوزونده کار داشت به جاهای باریک ختم میشد الانم داره از دست میره

بهش گفتم ی بار قبلا خواهرم این کارو کرده بود مامانم با زبون خوش قانع ش کرد ک همه‌پسرا...ولی باز کلرخ ...

بخاطر سنش هست و دوستاش و فضای مدرسه و مجازی این روزا عجیب همه دوست پسر دارن انگار یک دستاورد شده 

کار از مجردها گذشته متاهل ها هم یکی دو تا زاپاس دارند 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د