2777
2789
عنوان

خداحافظ نی نی سایت

337 بازدید | 44 پست

نمیدونم من چطور اینجا رو پیدا کردم.

و با انبوهی از اطلاعاتی که نیاز نداشتم مواجه شدم، راستش این برای آدمی مثل من که وسواس ذهنی دارم اصلا جالب نبود و دوست داشتم اینجا رو ترک کنم  اما منتظر بودم تا خداحافظیم از اینجا با یه اتفاق خوب باشه چون می دونم بعضی ها مثل خودم در آینده تاپیک ها رو زیر و رو می کنند به امید دیدن یه بارقه ی امید🥰

شکر خدا بالاخره باردار شدم که البته هنوز راه طولانی تا به ثمر نشستنش دارم ولی خبر خوب اینه که با سابقه ی خارج رحمی به شکل طبیعی و داخل رحم باردار شدم، اینو می نویسم برای اونهایی که تاپیک هام رو دیدن، نگران نباشید، من حتی یه درصد امید نداشتم این بارداریم طبیعی باشه ولی شد چون کار دست خدا نشد نداره.

بچه ها شرایط هیچ دو نفری مثل هم نیست، دست خوندم اطلاعات مختلف و اکثرا منفی بردارید، باور کنید الان دوست داشتم راهی بود که هر چی میدونم رو از مغزم شستشو بدم و  مثل خانم های بی سواد قدیمی فقط به توصیه های چند ماه یبار پزشکم گوش بدم و زندگیمو بکنم 😅

شاد و شکرگزار زندگی کنید، تو نا امید ترین حالت ممکن قراره اتفاقای خوب بیفته!

یا رب نظر تو برنگردد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی😂امروز ادارات زنجان رو به خاطر گرمای هوا تعطیل کردن بعد به نظرتون پارک بانوان جز اداره حساب میشه؟یعنی تعطیله اونم؟ هر چقدر به دفتر مدیریت زنگ میزنم جواب نمیده دوستام میگن پاسخگو نیستن ایناچندین هفته با دوستام قرار گذاشتیم میخواییم بریم وای خدا کنه تعطیل نباشه