سه بارتوبارداری قندناشتادادم دوبارهفته ی قبل که زیر۸۰بودن ۷۳و۷۷ولی قندبعداون شربت لعنتی یه ساعته شد۲۰۰دوساعته شد۱۸۶حالاازاونروزچندروزمیگذره دارم رعایت میکنم دکترخودم وقت نداشت داخلی میگه انسولین بزن کسی بوده مثل من انسولین نزده باشه وفقط بارژیم یامتفورمین قندشوکنترل کنه من میترسم انسولین بزنم ناشتام خیلی افت کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط دوساعتش پنجتا بالا تر از حد نرمال بود متخصص زنانم گفت رژیم بگیر دوباره آزمایش بده اگه بازم بالا باشه انسولین باید بزنی ،مال شما که خیلی بالاتره ریسک نکن حتما انسولین مصرف کن
سلام عزیزم منم قند بارداری داشتم خفیف بود با نظر پزشک با رژیم کنترل شد شما حتما متخصص داخلی برو . طبق گفته پزشکم تحرک را بیشتر کردم خصوصا بعد از غذا ، فقط نون سنگگ می خوردم . برنج و میوه خیلی کم . پودر دارچین و زنجبیل هر روز می خوردم . البته خیلی کم با نظر دکتر . زیادش عوارض داره . ماهی قزل آلای پرورشی هفته ای سه بار می خوردم