2777
2789

من دو ساله ازدواج کردم تجربه ای ندارم شوهرم اون طور بخواد محبت نمیکنه شده برام ضعف دلم محبت میخواد حس های عاشقانه چیکار کنم بهم محبت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش صحبت کن بگو که چه رفتارهایی دوست داری انجام بدهتازه دو ساله ازدواج کردیالان باید شور و شوقتون ...

نه بابا تازه انقدر خاتاواده هش حرف های مفت چرت پرت گفتن من خودم افسردگی گرفتم گند زدن تو رابطممون کثافت ها 

خانوادش اگر باهاش خوبن عمرا فقط تو رو بخواد جز با جادو

مثلا خواهر مادر شوهر من وقتی شوهرمو میبینن بغل و بوس 

ولی منو اینجور تحویل نمیگیرن، من ک بیشتر ازشون بدم میاد،😄حتی می‌خوام شوهرمم پس بدم

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
نه بابا تازه انقدر خاتاواده هش حرف های مفت چرت پرت گفتن من خودم افسردگی گرفتم گند زدن تو رابطممون کث ...

ببین با شوهرت یه قراری بزارین از همین الان

اینکه هیچکسی حق نداره بین شما قرار بگیره و باعث کدورت بین شما بشه

انقدر باید رابطتون محکم باشه که کسی نتونه بینتون نفوذ کنه

نه خانواده شما نه همسرتون

رابطه ی زن و شوهر قوی باشه هیچکسی نمیتونه بینشون دعوا بندازه

حیف زندگیتون هست با حرف و حدیث سرد بشه

خیلی بی ارزش هستن بقیه واقعا

عزیزم اول مشاوره برو   بهداشت محلتون مشاوره با رایگان داره

ذکر یا عزیز رو بگو به سمتش فوت کن ولی نفهمه وگرنه تاثیر ندارن 

حدیث کسا هر روز خواندن باعث محبت اعضای خانواده نسبت به هم 

من اینا رو تجربه کردم

اسی جونم سلام 

برو دوره همسرداری ببین 

زندگی مشترک دارین؟؟؟؟ 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس