2777
2789
عنوان

تهران شهرستان

242 بازدید | 37 پست

امشب یهوی مجبور شدیم بریم تهران چون خالم مریض بود 

خدایا هیچ وقت کاری پیش نیاد بیام تهران 

چطوری زندگی میکنید اینجا جهنمه😲😲😢

گرما یه طرف آلودگی و شلوغی ام یه طرف

خودم همدان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اومدیم تهران خونه گرفتیم 

امسال 

ولی برای من اینجوری نیست الوده هست ولی حس نمیشه 

شلوغی رو دوست دارم 

گرما هم  ۵ به بعد بری بیرون اوکیه ولی در کل تابستونا گرمه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

از اب و هوای تمیز اومدی حق داری،دعا کن منم نجات پیدا کنم

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

همدان قشنگه ولی من عاشق تهرانم 

وقتی چند روز سفر میرم حتی برای بوی دود و ترافیک تهران دلم تنگ میشه 

وقتی از سفر برمی‌گردم میگم پنجره رو پایین بکشم بوی دود رو حس کنم چون قطعا ریه‌هام تعجب کردن که چرا چند روزه هوای سالم داشتن😅

به نظرم هر کس به محل زندگی خودش ارادت خاصی داره

همدانم اب نیست ولی اینجا گرم و خیلی الودست ادم باید دایم زیر دوش باشه ..کل بدنم چربه

هوارو گفتم پاک و خنک

چرا آب نیست عجیب

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤