2777
2789
عنوان

دلت واسه چه چیزایی تنگ شده🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 132 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه خنده های برادرم :)

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

مامانم و داداشم🖤💔

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

سلامتیم.  دوروزه سرماخوردم داغونم

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

واسه روزایی بی خیالی مجردی درسته احساس تنهایی میکردم ولی بی خیال بودم 

الان فکر شکم بچه ها و خواسته هاشون منو از پار در آورده

از دیشب حالم گرفتس نمیتونم غذای خوب بپزم خوراکی مقوی بخرم براشون😓😓😓

همه چیز گرون شد ولی دستمزد شوهرمون نه💔

طفلک بچه هامون

خودم ک دیگه جونی نمونده توتنم😔

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️ برای شفای همه بیماران مخصوصا مادران بیمار دعا کنین🙏🌷

دلم برای زمانی که همه فامیل بخاطر پدربزرگ و مادربزرگ دور هم جمع میشدن تنگ شده ...

الان دوتاشون فوت کردن و فامیل ما حاضر نیستن یک دقیقه هم همون تحمل کنن و فقط سر ارث و میراث دعوا دارن

کاش اونا الان بودن همه رو دور هم جمع میکردن اینقدرم دعوای و ناراحتی نداشتیم 

🤍✨Beauti Lady