2777
2789

من مادرم و چندین تا از خاله هام رفتن مسافرت و فقط با پدرم خونه تنهام

و فقط دوتا از خاله هام نرفتن مسافرت 

امروز پدرم غذا درست کردن بود اما بسیار سفت و کلا جوری بود که دلم نمی‌خواست یکم هم بخورم 

تا اینکه خالم زنگ زد گفت غذا برات کنار گذاشتم حتما بیا ببر 

و متاسفانه بابام دستش بند بود نتونست بره به خالم گفتم خودم میام غذا رو میبرم پیاده

وقتی آماده شدم که از خونه بزنم بیرون دیدم خالم دم در وایساده خودش غذا رو آورده😍

وای با سالاد و لیمو و ته دیگ و..

از ته دلم بابت داشتن همچین خاله ای خوشحالم:)🤍

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان قدرشو بدون توعم

همیشه قدردانشم

امشب بهش گفتم از ته دلم دعات کردم خاله خیلی خوشحال شد

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.

خدا حفظش کنه برات

خواهر و برادر، در کل خانواده داشتن یه نعمته 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

امیدوارم روزی ک خواهر زادم بزرگتر شد این حرفه برا منم بزنه❤️

انشاالله 

خدا حفظش کنه براتخواهر و برادر، در کل خانواده داشتن یه نعمته

موافقم 

یکی دیگه از خاله هامم بود اما اون به پای این یکی خالم نمی‌رسه 

خیلی آدم مهربونیه