2777
2789
عنوان

رفتار مامانم درسته با شوهرم

787 بازدید | 43 پست

سلام ما دوسال پیش مامانم یه زمین دولتی بهش دادن به شوهرم گفت شریکم شو توی سود و خیر و شر 

چون هر چن ماه یکبار پول میخواستن شوهرمم گفت اشکالی نداره ن ازش امضا گرفتیم ن چیزی گفتم مادرمه اعتماد دارم الان میخواد امتیازشو بفروشه به قیمت۲۵۰تومن میگه ۵۰ تومن به شما میدم بقیش مال خودمه همه گفتن ۲بخش مال من یکی مال شما 

میگم روز اول گفتی نصف نصف الان من چطوری ب شوهرم بگم میگه من لازم دارم هر وقت وام گرفتم میدم ولی میدونم دروغ میگه الان موندم چطور بگم بهش بخدا پشیمونم نزدیک ۳۰تومنم پول دادیم تا الان .حق با مادرمه یعنی ؟حتی وقتی بار اول پول دادیم ما ۷۰درصد دادیم اون۳۰ ماهی ۱تومن پس میداد اونم بعد یکسال نزدیک ۲تومنشم پس نداد بهمون

نه حق با شماست

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مادرت بگو

اگه قبول نکرد راهی نداری دیگه باهاش قطع رابطه کن سالی،یه بار برو

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بنظرپ با یخ ادم کاربلد و اگاه به مسایل حقوقی صحبت کن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مادرت باید شما رو تو ابن شرایط قرار نده اگه خدایی نکرده دعوا کنین چطور دلش مباد دخترش غصه بخوره

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

قاطع با مامانت صحبت کن، بگو از روز اول گفتی نصف نصف، الان منو با شوهرم درننداز

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
به مادرت بگواگه قبول نکرد راهی نداری دیگه باهاش قطع رابطه کن سالی،یه بار برو

با مادرت درست حرف بزن بگو با این کارت زندگی منو خراب میکنی نصف نصف ماهم پول دادیم اگ ندی ضرر میکنیم شوهرم ناراحت میشه

اشتباه کزدی دوبار از مادرت رکب خوردی

برو خونش بست بشین داد و هوار راه بنداز

شده فامیلو واسطه کنی

نمیدونم من چون خودم پولو با سختی درمیارم عقب نمیکشم از حقم

شده تهدید به شکایت از روی پرداختیام کنم

مامان دوتا گل پسر

ای بابا..

اینجاست که میگن همیشه قانونی جلو برین..

حتی با مادرتون و نزدیکترین افراد..

قطعا که حق با شماست و مادر شما هم اگر زندگی شما براشون مهم باشه، قدردان اعتماد دامادشه و هنوز اگر از نصفی کمی بیشتر به دامادش نمیده(بخاطر همون قضیه هفتاد میلیون و پرداخت و اینها)، دیگه کمتر که اصلا نباید بده:(

ماکارون هستم:)