2777
2789
عنوان

دیشب خواب امام زمان (ع) رو دیدم

195 بازدید | 22 پست

یه مرد سرتاپانور بود چهره اش هم نورانی بود فقط نور دیدم. بعد انگار بهم الهام شد که بگو (یانورو یاقدوس) تا حالا چنان ذکری رو نگفتم. وقتی تو خواب بودم بدنم لرزید و بیدارشدم ۴صبح بود

خداوندا تویی حامی وحاضر

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عجیب 

کمتر کسی خواب ها اینطوری می بینه 

حتماً حکمتی توشه 

این ذکرا رو بگو

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

کاش تو خواب منم میومدن بم میگفتن چکار کنم البته من گناهکارم نمیان

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

ان شاءالله یه ازدواج خوب و عالی بکنی

تو هم برا من دعا کن

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

کاش تو خواب منم میومدن بم میگفتن چکار کنم البته من گناهکارم نمیان

من گناهکاربودم و توبه کردم بعد از چند روز این خواب ودیدم .توبه کن عزیزم

خداوندا تویی حامی وحاضر