2777
2789
عنوان

اشک چشم هارا همه دیده و با آن

66 بازدید | 10 پست

اشک چشم‌ها را همه دیده و با آن همدردی می‌کنند، اما چه کسی هق هق‌های روح من را شنیده است که در سرسرای اندوه به این سو و آن سو می‌دود و باز به جایی نمی‌رسد؟

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

هق هق هایم در سرسرای دلتنگی تنها به امید پنجره ای بودند تا نور زندگی را به آنها بتاباند اما چه حیف ک ...

روح من شبانگاه میل مردن میکند گویا او هم خسته است ..

خسته ..

بیمار ..

شاید دیگر امیدی برایش باقی نمانده است..

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روح من شبانگاه میل مردن میکند گویا او هم خسته است ..خسته ..بیمار ..شاید دیگر امیدی برایش باقی نمانده ...

روح در جلا در امید و در زندگی زنده است

گاهی شاید زخم شود ناامید شود و بشکند 

اما او چون درختی شاخه هایش را به زخمانش می رساند و آنها را چون شاخه ی جدیدی از خویش جلا میدهد

گاهی باید زیست تا بتوان زیست 

روح در جلا در امید و در زندگی زنده استگاهی شاید زخم شود ناامید شود و بشکند اما او چون درختی شاخه های ...

چه عاجزانه کوفتم بر درهای حماقتِ خویش و زمان مرا به تنگ آورد که کیست آن منِ عصیان زده؟ 

چه بیهوده بر شناختِ خود تمسخر ورزیدم مبادا دیگران

مرا دیوانه پندارند که دیوانگی

سرچشمه ی شعور بود و من نمی دانستم

چه دیر یافتم که زندگی حضور نیاز می کند، 

نه دلبستگی...! 

زمان صدای هق هقِ کسی را نمی شنود

مجال می خواهم که بر کمال اشاره کنم

ولی به اتمام رسیده است من

چه عاجزانه کوفتم بر درهای حماقتِ خویش و زمان مرا به تنگ آورد که کیست آن منِ عصیان زده؟ چه بیهوده بر ...

تمام شدن چیست؟

آیا یعنی مردن؟ مردن روح یا جسم؟ شایدم هردو؟

هیچوقت هیچکس تمام نمیشود چون در انتها در ذهن هایی خواهد ماند حال چه خوب و چه بد مهم ماندن است که این خود نقطه اوج زندگیست

تمام شدن چیست؟آیا یعنی مردن؟ مردن روح یا جسم؟ شایدم هردو؟هیچوقت هیچکس تمام نمیشود چون در انتها در ذه ...

آری شاید اینگونه باشد

هیچکس تمام نخواد شد اما

همیشه آنان که زیاتر میخندند بیشتر غم دارند! 

همیشه آنان که چشمانشان زیباتر است بیشتر اشک ریختند! 

همیشه آنان که بیشتر درک میکنند بیشتر درد دارند! 

همیشه آنان که زیبا می نویسند تجربه دارند! 

همیشه آنان که راحتر می گذرند دیگران از آنان راحت گذشتند! 

همیشه آنان که محکم تر بغل می کنندکسی درکنارشان نبوده که آنان را بغل کند! 

آری پیچیده اند حتی پیچیده تر از یک گره کور...... 

آری شاید اینگونه باشدهیچکس تمام نخواد شد اماهمیشه آنان که زیاتر میخندند بیشتر غم دارند! همیشه آنان ک ...

آری اگر قرار باشد یک بند واقعا به راستی باشد آن بندیست که تو گفتی گاهی باید گره ها کور شوند تا تجربه ها کسب... 

زخم ها زده اما جایشان میماند جایی در اثر تجربه... 

آری اگر قرار باشد یک بند واقعا به راستی باشد آن بندیست که تو گفتی گاهی باید گره ها کور شوند تا تجربه ...

تجربه کسب میشود خاطره میشود و بر دیوار دل میخکوب میشود اما بازهم جای اما همیشه پر است این بار بعد از اما میخواهم بگویم 

گاهی آدم آن‌قدر خسته می‌شود

که حتی دلش نمی‌خواهد بگوید 'خسته‌ام'...

سکوت می‌کند،

لبخند می‌زند،

و آرام در خودش فرو می‌ریزد

نه کسی می‌فهمد چه مرگش است،

نه خودش می‌داند از کجای دلش

درد می‌چکد...

فقط می‌گذرد.‌.

با اشک‌هایی که نمی‌ریزند

و حرف‌هایی که هیچ‌وقت گفته نمی‌شوند..

تجربه کسب میشود خاطره میشود و بر دیوار دل میخکوب میشود اما بازهم جای اما همیشه پر است این بار بعد از ...

چرا باید من تمام حرف های تو را با جان حس کنم؟

گاهی آدمها نه حوصله خود نه حوصله ی زندگی را دارند در خود میریزند و حرف نمی زنند اما بعد از یک اتفاق همه چیز ها از یادشان میرود و برخواهند گشت به روزگار اول

چرا باید من تمام حرف های تو را با جان حس کنم؟گاهی آدمها نه حوصله خود نه حوصله ی زندگی را دارند در خو ...

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود

گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

گاهی بساط عیش خودش جور میشود

گاهی دگر تهیه بدستور میشود

گه جور میشود خود آن بی مقدمه

گه با دو صد مقدمه ناجور میشود

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است

گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست

گاهی تمام شهر گدای تو میشود

گاهی برای خنده دلم تنگ میشود

گاهی دلم تراشه

ای از سنگ میشود