2777
2789
عنوان

چطوری همسرمو عصبی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 89 پست
چە ربطی بە ۶۸ی داشت

چون خودم متولد ۶۸ ام و خوشبخت نیستم خیلیارو دیرم ک ۶۸ هستن و خوشبخت نیستن متاسفانه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من باور نمی کنم🤣بزا بزنه. یه بار که شوهرش عصبانی شد میفهمه یعنی چی!!!

نه باور کن من مرد اینطوری با چشمم دیدم بنده خدا زنش بیرونش میکرد می‌رفت پشت در تا خانوم آروم بشه وای چه ظلم ها که خانومش به اون مرد میکرد خدا خیرش بده اون زنی که اومد اون مرد رو از دست اون اژدها نجات داد بخدا من براش گریه میکردم از بس مظلوم و ساکت مهربون بود 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دروغه بخدا ک دروغهههههه من از بس شوهرم دعواییه و عصبیه شبا ک میخوابم میگم خدایا بیدارم نکن یا اون می ...

نگوووو میشه ها...

به بعدش فکر کردی؟

من هم همیشه میگفتم ایشلا دو نفر بریزن سرت  انقدر بزنن تا دلم خنک شه

باورت نمیشه دو نفر دیوونه تو خیابون بیرجهت گرفته بودن زده بودنش

همش میگفت بیا دلت خنک شد😁😁

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

شوهرت گلی از گل های بهشت است.....

تو هم دو حالت داره یا دروغگو روانی هستی یا یه بی لیاقته قدر نشناس

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

سلام  میدونی بیشتر زندگیا چطوری خراب میشه  وقتی کسی، احدی به آدم بگه حیف تو نیست زن این شدی یا حیف تو نیست این زنت باشه   حتما باید شوهرت بهت خیانت کنه  تا قدرشو بدونی  اون مردی، که مرد نبود بهت گفت بااین شوهر کردنت  دل زده شدی برگرد  به زندگی  شوهر اینجوری آرزوی خیلیاست از ما گفتن بود  ببخشید 

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

نه باور کن من مرد اینطوری با چشمم دیدم بنده خدا زنش بیرونش میکرد می‌رفت پشت در تا خانوم آروم بشه وای ...

اون آقا مدل زندگیشون اینجوری بوده طفلک انگار. 

اما این خانم انگار خودش هم آرومه، 

اگه واقعا به یه نفر عادی توهین کنی بی سابقه قبلی مطمئن اونم جبران میکنه! 

یا حداقلش جدا میشه از طرف

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

اون آقا مدل زندگیشون اینجوری بوده طفلک انگار. اما این خانم انگار خودش هم آرومه، اگه واقعا به یه نفر ...

نمی‌دونم اون آقا اجازه رفت آمد. با خانوادش هم نداشت خیلی خیلی آروم بود خانومش می‌گفت ازت متنفرم تو جمع آقا. می‌گفت اشکال نداره من بجای جفتمون عاشقتم می‌دونی این دوستمون شوهرش خوبه خودش داره زندگیشو خراب می‌کنه واقعا اشتباهه 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

نمی‌دونم اون آقا اجازه رفت آمد. با خانوادش هم نداشت خیلی خیلی آروم بود خانومش می‌گفت ازت متنفرم تو ج ...

عزیزم به خدا دست خودم نیس 

یه ماهی میشه اینطور شدم 

عجیبه واسه خودم

نمی‌دونم اون آقا اجازه رفت آمد. با خانوادش هم نداشت خیلی خیلی آروم بود خانومش می‌گفت ازت متنفرم تو ج ...

آقا شاید از تحقیر بدش نمی اومده اون اختلال واقعا. مازوخیسمه.وگرنه کی آخه تحمل می کنه و بعدش میگه عاشقتم؟

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc