2777
2789
عنوان

چطوری همسرمو عصبی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 89 پست
عزیزم به خدا دست خودم نیس یه ماهی میشه اینطور شدم عجیبه واسه خودم

ببین عزیزم منم شما رو نمیشناسم اگه حرفی میزنم به خاطر خودتون هست بخدا اشتباه میکنی روش تو روی خودت باز نکن اون تربیت درست داشته یه مرد واقعیه چرا میخوای خرابش کنی چرا میخوای بزنتت بهت بی احترامی کنه دعوات کنه بچه داری ؟ اگه داری چرا میخوای برای بچه هات استرس و لحظه های بد

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ آخر بیارش دیگه کاریت نباشه😂😂

اون با من 😈😈😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

دقت نکردە بودممنظورم اینە ربطش بە تاپیک استارتر چی هست؟؟پارتنرم ۶۸یە و فکرمیکنم بدبخت نیست

ن ۶۸تی نیست اسی 

۷۰یه. چون میگه ۳۴سالمه 

ربطی نداره با تاپیک اسی؛ برا  خودم دعا کردم

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

آقا شاید از تحقیر بدش نمی اومده اون اختلال واقعا. مازوخیسمه.وگرنه کی آخه تحمل می کنه و بعدش میگه عاش ...

نه اینطور نبود می‌دونی بچه داشت تلاش می‌کرد زندگیشو نگه داره انگار خانومش رو سرتر از خودش میدونست بی پناه بود بعدش به خودش اومد الان هم مهر خانومش داد طلاقش داد دیگه صبرش تموم شد آخرین بار به خانومش گفت خیلی باهات خوب بودم تحملت کردم یه روزی پشیمون میشی دنبالم میکردی که دیره و همون شد آلان خانوم التماس می‌کنه برگرده ولی مرده یه عشق زندگی جدید داره 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

دقت نکردە بودممنظورم اینە ربطش بە تاپیک استارتر چی هست؟؟پارتنرم ۶۸یە و فکرمیکنم بدبخت نیست

شما ۶۸ تی هستی؟؟؟

جون پایه ای😂😂

اره بابا 

عکس بده جنازه تحویل بگیر 😈😅😅😅

بهم فرصت بدید من هنوز طعم دعوا رو نچشیدم خواهششششش

دیونه😂😂اینجور نگو خدایی نکرده دعواتون ک بشه بحث ک بیاد قدر این روزا میدونی اونوقت 

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

نە من ۷۴یمپارتنرم متولد ۶۸ ه

خوشبخت ترین باشی عزیزدلم