2777
2789

آرتروز دارم و اذیت میشم 

وقت دکتر گرفتم که دوشنبه پی آر پی زانو انجام بدم 

نمی دونم فایده داره یا نه 

اگر خودتون یا اطرافیان تون تجربه دارید ممنون میشم بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم آرتروز زانو می خوام دوشنبه پی آر پی کنم نمی دونم چقدر مفید ه

چند سالتونه؟ توی پی آر پی پلاکت خون خودتون رو به زانوتون تزریق میکنن معمولا سه جلسه هس. تضمینی نیس که خوب شه یا نه

بعدش حتما فبزیوتراپی و نرمش های ملایم کن. عضلات چهارسر رو قوی کن. توی دسشویی ایرانی نشین وزنتو کم کن. اگه جواب نداد میتونی ژل هم بزنی به زانوت

چند سالتونه؟ توی پی آر پی پلاکت خون خودتون رو به زانوتون تزریق میکنن معمولا سه جلسه هس. تضمینی نیس ک ...

۴۵

والله ورزش می کنم 

استخر می رم 

فرنگی استفاده می کنم 

وزنم زیاد نیست 

اما بهتر هم نمیشم 

۴۵والله ورزش می کنم استخر می رم فرنگی استفاده می کنم وزنم زیاد نیست اما بهتر هم نمیشم

آرتروز درجه بندی داره. باید دکتر بگه گرید چند هست. دکترای مختلف برو. آخرسر یکیش جواب میده. من از فیزیوتراپی با لیزر پرتوان نتیجه گرفتم.

آرتروز درجه بندی داره. باید دکتر بگه گرید چند هست. دکترای مختلف برو. آخرسر یکیش جواب میده. من از فیز ...

پارسال گرید ۲ بود 

من از فیزیوتراپی نتیجه نگرفتم 

برای شما گرید چند ه

پارسال گرید ۲ بود من از فیزیوتراپی نتیجه نگرفتم برای شما گرید چند ه

گرید ۱ . عیب نداره روشهای مختلف رو امتحان کنین یکیش جواب میده. علاوه بر ارتوپد به روماتولوژ هم سر بزن. انشالله بهتر میشی

یعنی میشه یک روز درد نداشته باشم ؟

اره من رفتم روماتولوژ دارو داد خدایی دردام نصف شدن. تازه زانوی من صدا هم میداد. قرص های غضروف ساز بگیر بخور. آلفن ایکس هم واس التهاب مفصل بد نیس