2777
2789
عنوان

چطوری همسرمو عصبی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 89 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی تاپیک ها که شوهرشون بده بخون اون موقع میفهمی اصلا خوب نیست پس دنبال راه کار نباش بزار زندگیت قشنگ بمونه 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

خدا کنه خدا ی شوهر مثل شوهر تو بمن بده 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

سلام،تصور می‌کنید اگر دعوا بشه و بحث به دعوای فیزیکی بکشه بعد از اتمام بحث توجه بهتون بیشتر می‌شه؟

نه  دنبال توجه نیستم 

دنبال اینم صدای داد و بیدادشو بشنوم 

یا حرصشو در بیارم 

نمیدونم چم شده

خاکمون ک*خل خیزه مشکل از ما نی:))

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

خودش و جد و آبادش رو فحش بده :/

راهکار تقدیم به تو

بعد هم برن تو گوشش و تف کن بهش:///

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

هر چ متولد  ۶۸ دیدم بدبخت بود ی ۶۸تی خوشبخت ندیدم دور واطرافم 

خدا کنه اولین ۶۸خوشبخت خودم باشم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یهو از در میتد تو بزنم تو گوشش به نظرت منطقیه؟

آره بعد هم بگو احمق، با جوراب‌های کثیفت نیا رو فرش

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc