2777
2789
عنوان

تولد 18 سالگی🎂🎁🎈💐

114 بازدید | 12 پست

سلاااام 

برای خود آینده ام مینویسم 

امروز 1404/05/14 تولد 18سالگیت بود

همون عددی که از اول خیلی منتظرش بودی و خداروشکر خوب شروع شد و تونستی بعد این همه سال یه تولد کوچیک بگیری

تولدی 4 نفره با دخترعموها 

کادو چقد گیرت اومد 😂😂😂😂

400بابا

400مامان

200سارینا

تازه تولد رو شهرکرد گرفتی

درکل تولد سمی بود ولی باحال 

نشد هم عکس بگیری فقط یه عکسی تار 

😂😂😂😂

بخام از حال هوای این روزا برات بگم

امام و پیامبر و امام زاده از قلم ننداختی برای قبولی کنکور خیلی استرس داررررم و میترسم از نتایج

به بعضی درس های نهایی اعتراض زدی ولی بی نتیجه بود

خیلی سردگمم 

و چیزی که دوسال بهش فکر میکردی و برای خودت خیال بافی کردی فهمیدی که بی نتیجه بود و فقط زاده ذهن متوهم خودت بوده

آشوب و درگیری های خانوادگی کم رنگ شده اما همچنان ادامه داره

درحال یادگیری هستی امیدوارم بلاخره نتیجه ببینی

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه

برات آرزو میکنم هرچی بین خودت و خدا هست آمین بشه

خداحافظ عزیز 

چه کنم گر نکنم صبر و شکیبایی👩🏽‍🎓🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برات امیدوارم قبول شی مثل من پشت کنکور نشینی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

تولدت مبارک قشنگم دعا میکنم امسال همون رشته و دانشگاهی که میخای قبول بشی الاهی به حق حضرت زینب امین

و به تمام آرزوهات برسی

عزیزم من کادو بهت یک آیت الکرسی و ۱۰ صلوات برای برآورده شدن حاجات میفرستم الاهی همون اتفاقی که میخای برات بیوفته😍🙂🤍

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره 

تولدت مبارک قشنگم دعا میکنم امسال همون رشته و دانشگاهی که میخای قبول بشی الاهی به حق حضرت زینب امین ...

وااااای مرسی عزیزم 

انشاءالله هرچی از خدا میخاید به دل مهربونتون بده ❤

واییی چ حسی داره ۱۸ سالگی😀منم ابان ۱۸ میشم خیلی ذوقشو دارم تولدت مبارک زیبا

وای منم عاشق این سنم🥺

انشاءالله براتون عالی شروع بشه و ادامه پیدا بکنه 

سنِ خیلی ارزشمندیه