2777
2789
عنوان

کادر مشکی جلو بینایی لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 98 پست
از وضعیت چشمت خبرندارم اخهواسه من تو دوشب تا مرز کور شدن رفتمنمیخوام بترسونمت ولی عقب نندازی بهتره

میشه علائمی ک داشتی رو بگی بهم لطفاً 

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

چرا زانوت مشکل داره عزیزم ام اس داری خدایی نکرده

نه عزیزم 

من عادت داشتم با زانو میشستم، زمین یهو خودمو ازبالا پرت میکردم😂😂🤦🏼‍♀️

اب اورد متاسفانه 🤦🏼‍♀️

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عههه نه دیگه اینطوری کهاگه به طب سنتی اعنقاد داری حتما برو مزاج شناسی کنن ببین مزاجت چیه چیا نباید ب ...

ااره شاید

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
مهم سلامتیه من ی دکتری پیدا کردم آمریکا که بخاطر مسائلی نمیتونست ایران بیاد ولی باهاش تماس گرفتم دبی ...

اخه شرایطش ندارم سختمه از شهرستان برم تهران

میشه علائمی ک داشتی رو بگی بهم لطفاً

من قبلش دوهفته سردرد گرفتم خیلی یهویی

تو اون مدت 15/20 ؤرق قرص خوردم فقط 

یهو دیدم صب ک پاشدم کلا نورا کمه همه چی مشکی بود تقریبا 

پاشدم دیگ رفتم دکتر دیدم اون علامتارو نمیبینم رسما یچیزی جلو چشممع 

فرستاد مغزواعصاب معاینه کرد گفت عصب چشمت خیلی ورم کرده باید بری ام ار ای بدی ک ام اس نباشه ک نبود 

بعد گفت باید جلسه بعد بیای ک سرچ کردم دیدم کروتون تراپی میخواد دیگ نرفتم

نه عزیزم من عادت داشتم با زانو میشستم، زمین یهو خودمو ازبالا پرت میکردم😂😂🤦🏼‍♀️اب اورد متاسفانه � ...

چند سالته گلم

انشاالله خوب بشی

من دوروبریهامو که میبینم هرکی تو جوونی قدر سلامتیشو میدوتست الان سرحاله ولی اونایی که پشت گوش مینداختن میگفتن ولش کن حالا خوب میشه و تغذیشونو هم رعایت نمیکردن پشیمونن ۵۰سالگی به بالا مشکلات شروع شده

من قبلش دوهفته سردرد گرفتم خیلی یهوییتو اون مدت 15/20 ؤرق قرص خوردم فقط یهو دیدم صب ک پاشدم کلا نورا ...

نه من اینجوری نبستم من ام ار ای گفت سالمی چشم پزشک هم گفت شبکیت خوبه نمیدونم ینی تشخیص درست ندادن 

نه من اینجوری نبستم من ام ار ای گفت سالمی چشم پزشک هم گفت شبکیت خوبه نمیدونم ینی تشخیص درست ندادن

پیش یکی دیگه هم برو

اینجا بودی یه کتک مفصل میخوردی از دستم دختر انقد سنت کمه و قدر سلامتی و جوونیت رو نمیدونی ؟؟؟؟!!!

😂😂🥹 

چیکارکنم دیگ از، بچگی وحشت داشتم از دکتر ینی حاضرم بمیرم دکتر نرم 

دیگ کم کم تا مرز کوری و فلجی دارم پیش میرم محشررره