2777
2789
عنوان

کادر مشکی جلو بینایی لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 98 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار باید کرددرست شدی

یهو 70درصد بیناییم رفت، دکترگفت اینه مشکل

سرچ کردم دیدم کروتون تراپی میخواد ک ی نمونش تزریق تو چشمع🤦🏼‍♀️

اصلا دیگ پیگیر نشدم 

بعد ی مدت بهترشد نور برگشت دیدم بهترشد ولی هنوزم بعداز ی سال ی دوبینی خیلیییی کم دارم ی حاله کم رنگم جلو چشممه ینی ی چشمو ببندم اون، یکی مثلا ی جاهاییش دیده نمیشع

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
چی خوردی؟

شربت سرماخوردگی، تا خوردم دیدم سفید شد و درجا خوابم برد .. از فرداش دیدم بد شد، و مگس پران و کم کم تاری دید و حساسیت شدید چشمم به نور .. بعد کاغذ رو شربت سرماخوردگی دیدم چاپش خوب نبود ،کمرنگ بود فهمیدم تقلبی بود ...  

قبلا چشم پزشکی میرفتم دکتر گفت از هر هزار نفر یک نفر مثل تو آنقدر خوب میبینه‌.. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چشمت درد میکنه؟ مشکلی توی دیدن رنگا نداری؟اینور اونور که نگاه میکنی درد نمیکنه ؟یه چیزی هست به نام ا ...

اینی ک میگی خیلی خطرناکه؟ 

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

گرفتن آب نخاع از کمر

مگه با چشم ربط داره؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ینی چی؟ چیکار کردی خطرناکه؟

اره درمان نکنی خدایی نکرده کور میکنه 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥