2777
2789

دوستان من شرایطم یطوری شد که قراره دو سال طبقه بالای مادرشوهرم زندگی کنم

دو هفته اینا با شوهرم جنگ و بحث داشتیم اخر سر داضی شدم انقد که اصرار کرد

و از یه طرف هم هرچی فکر کردم دیدم من ادم مستاجری و هرسال وسیله هارو جمع کنم ببرم یجا دیگه نیستم 

گفتم چون دوستت دارم باشه قبوله میام دوسال 

شوهرمم برا این خونه از همه چی بهترینشو میخره و کلی هزینه داره میکنه انتخاب هم بر عهده خودمه

لطفا اونایی که تجربه خوبی از طبقه بالا نشستن بیان بگن بهم 

یا اگه تو فامیلاتون دیدین بگین چ مزایایی داشته یا اینکه چطور بوده رفتاراشون

رفتارم چطور باشه باهاشون از همون اول 

حد و مرز چی بزارم

با همسرم چیارو از اولین روز طی کنم

و از سیاست ها و حد و مرز ها و رفتارهایی که داشتین بهم بگین توروخدا من سنم پایینه و بی تجربه ام مامانمم مث خودمه زبر و زرنگ نیست

بگید من چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام،

اول اینکه تو با محبت و به خاطر عشقت به شوهرت این قدم رو برداشتی، خیلی ارزشمند.

حد و مرزهای واضح داشته باش

از همون اول با شوهرت توافق کنین که چه چیزهایی خصوصی و غیرقابل تغییر هست. مثلاساعت‌های استراحت، فضای شخصی شما و شوهر، نحوه پذیرایی و مسائل مالی. وقتی حد و مرزها مشخص باشن، کمتر سوءتفاهم پیش میاد. ولیی با زبون خوش و سیاست زنانه..

و رفتار محترمانه و صمیمانه، اما نه خیلی نزدیک

با مادرشوهر محترمانه و مهربون برخورد کن، ولی سعی کن از همون ابتدا مرزهایی مثل حفظ حریم شخصی رو رعایت کنی. نیازی نیست همه چی رو با هم درمیون بذاری یا زیاد خودتو کوچک کنی. احترام متقابل بهترین کلید.

با شوهرت حرف بزن و هم‌پیمان شوهرت باش

خیلی مهم که شما و همسرت مثل یه تیم کنار هم باشین و تصمیمات مهم رو با هم بگیرین. وقتی یک‌دل باشین، هر مشکلی راحتتر حل میش.

و مهمتر از هرچی صبور باش و مثبت فکر کن و مثبت حرف بزن

زندگی با خانواده شوهر گاهی چالش داره و طبیعی، ولی صبر، گذشت و نگرش مثبت کمک میکن آرامش داشته باشی. تلاش کن مسائل کوچیک رو بزرگ نکنی. خیلی هم دنبالشون نگیری. حرف نیاری و ببری.

ببین تگه پیش شوهرت خوبی بگی خودتو بزرگ میکنی و محترم.. اون میفهمه خودش

دنبال کمک خدا باش

یادت باش این مسیر نه فقط برای رضایت شوهرت، بلکه برای رضایت خدا هم هست. وقتی کار رو برای خدا میکنی، خدا هم بهت کمک میکن و آرامشت رو زیاد میکن.

خدا پشت و پناهت باش.

💚یا الله💚

طوری رفتار کن انگار تو دو تا شهر متفاوتید 

بی دعوت نرو بی دعوت هم بیان وقتی شوهرت نیست راهشونونده بهانه بیار

خودتو تو کارا اصلا دخالت نده فگر کن همسایه ات غریبه است خودتو قاطی هیچ کاریشون نکن تو مسئول هیچی نیستی

اگه شاغل باشی چه بهتر بهانه ات برای تو خونخ موندن کمتر میشه

کلید خونتون هم دستشون نباشه 

اگه دیدی خودشون کلید میندازن میان تو خونه ات کلید رو عوض کن

ولی اگه همسرت اونجا خرج خوبی میکنه احتمالش زیاده اونجا بیشتر بمونید

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دو سالت میشه تا وقتی زنده ای

قبول نکن

واحد رو بده اجاره

اگه میخوای بدونی چه مشکلاتی در انتظارته تاپیک من رو با عنوان در جلسه خواستگاری چی بگیم**** از صفحه ۹ به بعد** رو بخون

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.