2777
2789
عنوان

برای اولین بار تصادف کردم😟

314 بازدید | 27 پست

امشب داشتم پارک میکردم عقب عقب رفتم اروم زدم به ماشین عقبی

هیچیییشم نشده بود یه چیزیش زده بود بیرون با دست داد داخل ولی کارت ماشینو یه کاغد نمیدونم چی چیه بیمه بود گرفت ازم

من احمق انقد هول کرده بودم و ترسیده بودم کارت اونو ازش نگرفتم

الان اصلا نمبدونم باید چیکار کنم بابامم نیست تا یکشنبه هفته ی دیگه خونه نیست

وای دوست دارم از شدت ناراحتی بمیرم 

به نظرتون مشکلی پیش میاد چون کارتشو نگرفتم؟

برا چی کارت دادی

زنگ میزدی پلیس

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا چی کارت دادیزنگ میزدی پلیس

نمیدونم گفت برای خسارت های زیر ده تومن کروکی نمیکشه فلان بسار شما کارتتو میدی من میرم درست میکنم فاکتور میدم بهت اگه اوکی دادی که اوکی اگه نه میبریم افسر

وای توروخدا خیلی کار بدی کردم؟

نمیدونم گفت برای خسارت های زیر ده تومن کروکی نمیکشه فلان بسار شما کارتتو میدی من میرم درست میکنم فاک ...

من خیلی اطلاع ندارم ولی اخه کی مدارک رو میده دست غریبه؟ 

حس میکنم ریگی به کفششه وگرنه وقتی مقصر نیست میتونست به افسر بگه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

نمیدونم یکی بهم گفت توام باید کارتشو میگرفتی

نه بابا 

چیزی نیست که بابتش حرص بخوری

الحمدلله که خسارت جانی نبوده خدا روشکر کن صدقه بده و اصلانگران کارت هم نباش 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

شما مقصر بودی.کا تا چی بگیری اما برای اینجور تصادفات جزئی که کارت بیمه نمی‌دن. سابقه بیمتون خراب می ...

پس اوکیه که کارت ماشینو دادم بهش دادم دیگه اره؟

وقتی برگشتم یکی بهم گفت توام باید کارتشو مبگرفتی

من بدتر حالم بد شد تا خونه گریه کردم😐🥲

پس اوکیه که کارت ماشینو دادم بهش دادم دیگه اره؟وقتی برگشتم یکی بهم گفت توام باید کارتشو مبگرفتیمن بد ...

کاش زیر نظر افسر می دادی. حالام اشکالی نداره. ایشون خسارتشو می خواد، کارت شما بدردش نمی خوره. و اینکه برگه بیمه هم بهش دادی؟