2777
2789
عنوان

دو ماه عقد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم به عنوان زن یه پزشک واجب نبود زن پزشک بودنت رو بچپونی توی متن تاپیک که اصلا لازم نبود

وای چرا اینجوری میکنین الان پزشک بودن خیلی براتون بزرگه یا واستون عقده شده که انقد جبهه میگیرین؟ خب عادیه دیگه 

ميگما همونی ک میخواستی بفهمیم رو فهمیدیم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

منظورش اینه به عنوان پزشک که خودش آگاهه به همه چی نباید قلیون میکشید

ببخشید ما مردم عادی آگاه نیستیم 

مسئله پیچیده  و تخصصی نیست که مردم معمولی ندونن و فقط پزشک بدونه 

به نظرم به عنوان زن یه پزشک واجب نبود زن پزشک بودنت رو بچپونی توی متن تاپیک که اصلا لازم نبود

🤣🤣

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

اره ولی یکم در حد چند پوک منم قبلاً با دوستام یه سری امتحان کرده بودم

خب پس نمیتونی گلایه کنی که نکشه

اگر مخالف هستی خودت و هم پایه ش نشون نمیدادی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وای چرا اینجوری میکنین الان پزشک بودن خیلی براتون بزرگه یا واستون عقده شده که انقد جبهه میگیرین؟ خب ...

پزشک بودن مهم نیس اینکه اینجا الکی عنوان می‌کنه مسخره بنظر میاد

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

خانما من واقعا قصد این کارو نداشتم منظورم این بود به عنوان یه آدم تحصیل کرده ازش توقع نداشتم فکر می کردم همون دو سری هم که گفته بود کشیده سن و سالش کم بوده مثل الان مرد کامل نبوده 

فهمیدیم پزشکه😑

وقتی میام نی نی،سایت واقعا باورم میشه که انگار از تحصیلات به دورن و خیلی براشون عجیبه یکی اینجا خودش دکتر باشه یا همسر پزشک باشه و...

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...