2777
2789
عنوان

دو ماه عقد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 65 پست
وای چرا اینجوری میکنین الان پزشک بودن خیلی براتون بزرگه یا واستون عقده شده که انقد جبهه میگیرین؟ خب ...

به عنوان یه پزشک نوشتن همونقدر احمقانه ست که من بخوام اخر تاپیکام بنویسم به عنوان کارشناس بازرگانی خارجی شرکت گلرنگ 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک فیکه قبلیا رو بخونین متوجه میشین

دقیقا

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

وای چرا اینجوری میکنین الان پزشک بودن خیلی براتون بزرگه یا واستون عقده شده که انقد جبهه میگیرین؟ خب ...

دختر خوب من خودم دندون میخونم چرا باید عقده پزشک بودن داشته باشم؟

ولی جایی به کار رفت که اصلا لازم نبود

ینی هرکی پزشک نیس نمیدونه قلیون ضرر داره...یا پزشکا با باقی ادما فرق میکنن؟؟ 

اکانت واگذار شد

وقتی میام نی نی،سایت واقعا باورم میشه که انگار از تحصیلات به دورن و خیلی براشون عجیبه یکی اینجا خودش ...

نیازی نیست جبهه بگیری 

تاپیکای قبلی رو خوندم بعد نظر دادم

ضمن اینکه این ی میم خنده داره تو اینستا و... 

اصلا بحث ندیدن و عقده و فلان نیس 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

خانما من واقعا قصد این کارو نداشتم منظورم این بود به عنوان یه آدم تحصیل کرده ازش توقع نداشتم فکر می ...

عزیزم داری توهین میکنی انگار هر کی مدرک داره فقط سواد داره سواد به این چیزا نیست 

هر کسی این چیزای بدیهی رو میدونه 

مردم چقدر حسودنآهای حسودها که چشم دیدن موفقیت کسی رو نداریدایشون به این دلیل پزشک بودن همسرشون رو بی ...

عجب

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

خانما من واقعا قصد این کارو نداشتم منظورم این بود به عنوان یه آدم تحصیل کرده ازش توقع نداشتم فکر می ...

چرا فکر میکنی قلیون و تحصیلات  بهم ربط داره

عزیزم قلیون یه چیزی بابی شده

خیلیا میکشن

و تو هر قشری

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
😂😂😂ایولا که خوب گرفتی

تازه حیف که ایرانم وگرنه تهشم مینوشتم ررررمممم😂😂😂😂

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)