ما سه طبقه هستیم تک واحدی طبقه سوم که یه نفره طبقه ما هم که دو نفریم بعد طبقه وسط برای شخص دیگس مستاجر اومده. ما آب به طبقه های بالا نمیرسید پمپ گذاشتیم الان فشار اب خیلی زیاد شده من خودم به خاطر بی آبی ۵ دقیقه ای دوش میگیرم شیرو نصف باز میکنم اونوقت هر روز طبقه دومی بچشون میفرسته تو حموم بازی کته یک ساعت دوش رو باز میزاره حالا من چجوری میفهمم تو اتاق خواب حموم هست بعد من پنجره رو که باز میزارم اونام پنجره اتاق خوابشون بازه صدای بچه و آب میاد و صدای دوش آب بجه یک ساعت تو حموم بازی میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان آب ما هممشترکه اگه زیاد استفاده بشه میریم تو پرمصرفا کلی پول آب میاد من از ترسم ۵ دقیقه ای دوش میگیرم اونوقت اینا اینجوری مصرف میکنن چیزی همنمیشه گفت
حیف بعضیا درک ندارن دریاچه ارومیه تقریبا خشک شده فقط یذره مونده بعد انقدر تو کوچه و خیابون ک خونه ها آب هدر میدن
برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸
تذکر هم نمیتونم بدم چون از این بی فرهنگان که دردسر درست میکنن حالا ببینیم پول آب چقد میاد اگه خیلی تفاوت با ماهاای قبل داشت اونجوری میتونیم تذکر بدیم کمتر استفاده کنن اگه نیان آبمونو قطع کنن پولش مهم نیست میترسم جز پر مصرف بشیم قطع کنن