2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من 2بارنصیبم شدکه رفتم ازبهترین ساعتهای زندگیم بود دلم نمیخواست برگردم ..کلا اونجا ارامش زیادی دارم

توی کربلا توی حسینیه نزدیک حرم خوابیدم همون جا هم صبحانه هم ناهار هم شام میدادن ..واقعا زحمت میکشیدن....یه سالشم رفتیم هتل...درکل اگه بخوای کم هزینه کنی میتونی بری حسینیه های نزدیک حرم که زیاده توی کوچه ها هست...با یه راه بلد برو حتما

جابرای خواب زیاد بود اصلا مشکلی نداره داخل ایران با نشان موکبها مشخص بود عراق هم نجف سرچ کردیم موکب ایرانی زیاد بود وهمچنین عراقی بین نجف کربلا هم که فراوان بود 

سیم کارت نگرفتیم چون روبیکا رایگان بود و میشد پیام داد 

واتس آپ روی گوشی تون داشته باشید و همچنین نزدیکان درایران چون پارسال ستاد گمشدگان همه جا بود ولی ستاد فقط ازطریق واتس آپ ارتباط برقرار می‌کرد یعتی فقط تماس مجازی داشت

شب ها حرکت میکردیم مرتب شربت می‌خوردیم که گرما زده نشیم خلاصه امکانات فراوان هست اگر عجول نباشی 

وقتی ازمرز رد میشین گوشی هاتون انتن میده سعی کنید باگوشی روشن رد شید که اگر همراه داخل ازدحام گم کردید 

بتونید تماس بگیرید بعد از مرز هم کلی ستاد گم شدگان ایرانی هست که دنبال گم شده ها میگرده سعی کنید قرار بزارید چنانچه گم شدید همه به ستاد مراجعه کنید تااینکه 

داخل ازدحام سردرگم باشید 

حتما حتما دینار داشته باشید