2777
2789
عنوان

دوستم

181 بازدید | 15 پست

هم کلاسیم با افتخار میاد از جزئیات رابطه هاش صحبت میکنه 

تو مدرسه میومد پیش هر کی مینشست با یه غروری از رابطه اش میگفت منظورم حالت نامشروع

منم خیلی حس بدی دارم بهش

باهاش همراهی کن بگو وای چه جالب پشت بندش برو به مدیر بگو بذارن کف دست ننه بابای بیشعورش

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش همراهی کن بگو وای چه جالب پشت بندش برو به مدیر بگو بذارن کف دست ننه بابای بیشعورش

جالب اینه با فامیلش اینکارو میکنه 

راحتم توضیح میده من اصرار میکردم اون قبول نمیکرد اولش😐

جالب اینه با فامیلش اینکارو میکنه راحتم توضیح میده من اصرار میکردم اون قبول نمیکرد اولش😐

مطمئنی فانتزیش نیست ؟ دروعای شاخدار معمولا فانتزی ذهنی ان 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

مطمئنی فانتزیش نیست ؟ دروعای شاخدار معمولا فانتزی ذهنی ان

فکر نکنم دروغ بگه چون کلا خیلی منحرفه 

یه استوریای زننده ایم میذاره فقط برای خودنمایی که نگممم🤦‍♀️

حالا تو خوبه صرفا همکلاسی بودین من دوست صمیمی دوران دبیرستانم اینطور بود حقیقتش من نه تحت تاثیر قرار می‌گرفتم نه دخالتی‌ می‌کردم خودش میدونست و خونوادش اتفاقا شدیدا هم باهم جور بودیم ولی از این اخلاقش خوشم نمی اومد

تو نمیتونی آدمارو عوض کنی، ولی میتونی با آدمای سمی قطع ارتباط کنی. تا میتوتی از اینجور آدما فاصله بگیر

ذهنت و کثیف میکنن، انرژی منفی شون زندگی تورو هم تحت الشعاع قرار میده و ناخودآگاه تورو از اهدافت دور میکنن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟