2777
2789

دستگاه سوند رو بعد از چند روز میخواستم دربیارم فک کنم فنری اینا بود که هیچکس زیر بار نمیرفت درش بیاره مجبوری رفتم پیش دکتر مرد.

خدا منو کاش میکشت

چجوری اخه اون حالت وایسادم درش بیاره😓

خیلی حالم بده یادم‌میفته.

شوهرم میگفت اونا براشون عادیه انقد میبینن.

ولی مگه میشه عادی باشه براشون.....

ای خدا اخه چجوری راضی شدم برم😭😭😭

الان پشیمونم کاش میرفتم یه شهرِ دیگه ولی نمیرفتم‌پیش این دکتر مرد

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتره سریع دراورده بودش بعد مثلا پیش خودش شوخی میکرد که اره هنوز درنیاوردم

شاید ۵ ثانیه شد ولی من فک میکردم خیلی طول کشیده انقد سختم بود

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

سلامتی باشه

ببخشید گلم سطح تفکرت مال ۲۰۰ قرن پیشه 

چرا نمیخوای عوص کنی

من خودم چادریم پزشک زایمانم مرد بود و چند بار معاینه دهانه رحم شدم. معدب بودم ولی وقتی چاره ایی نیست، دیگه باید انجام دادم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیزم گذشته رفته دیگه بهش فکر نکن خوشحال باش سلامتیتو ب دست اوردی

تا چند روز همش فکرو خیال میکردم که باهام شوخی هم کرد

دراورده بودش سریع ولی گفت درنیاوردم

خبرش😭

من پیش یه دکتر مرد سزارین شدم 

خودشم سوند وصل کرد 

مگه چیه؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
وقتی پزشک زن هست چه لزومی داره پیش مرد برید؟؟

اغلب حاذق تر هستن 

خودم پیش یه دکتر مرد سزارین شدم

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
سلامتی باشهببخشید گلم سطح تفکرت مال ۲۰۰ قرن پیشه چرا نمیخوای عوص کنیمن خودم چادریم پزشک زایمانم مرد ...

برای عمل هم شوهرم خودش انتخاب کرد دکترِ مرد بود که از همه واردتر بود،ولی اونجا بی هوش بودم و نمیدیدم

اینو خودم دیدم پاهامو بااون حالت دادم که فنر رو دراورد

اینجا هم اگه بی هوش بودم انقد سختم‌نبود😣

تا چند روز همش فکرو خیال میکردم که باهام شوخی هم کرددراورده بودش سریع ولی گفت درنیاوردمخبرش😭

بابا اشکال نداره

حالا شده دیگه چرا به فکره گذشته ای؟ 

رفتارم انعکاس شخصیت شماست:/👑

بیخیال بابا. معلومه براشون عادیه. منم بخیه سینه و شکممم رو پیش پرستار مرد کشیدم.

ینی بیخیال شم؟

براشون عادیه؟