2777
2789
عنوان

كمك!!!!

139 بازدید | 15 پست

سلام به همه

دوستان من پنجم اسفند آمپول هاش س ج زدم كه امروز ١٦ روز ازش ميگذره، يكشنبه ششم اسفندم آي يو آي شدم، موعد پريودم ٢٤ مه اما امروز دلم طاقت نياورد و بي بي چك زدم، هيچوقت هيچ خطي نميوفتاد اما امروز خط خط كمرنگ افتاد!!

يعني باردارم به نظرتون يا اثر آمپوله كه هنوز نرفته؟؟

نمیدونم اثر آمپوله یا نه.اما امیدوارم به حق فاطمه زهرا نتیجه گرفته باشی و سختیت تموم شده باشه.اگه باردار بودی برا منم دعاکن زود حامله شم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا اینجا زود خبرشو بده.

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
خدا از دهنت بشنوه😍😍😍😍 هي بي بي چكه رو ميارم نگاه ميكنم ببينم خطه نرفته باشه😂😂😂😂

عزیزممممم

انشااله مثبت بود من و ریپلای کن خبر بده    

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
ايشالا حتما وقتى معلوم شد ميام خبر ميدم.

چی شد عزیزم؟؟رفتی آزمایش؟

آزمايش دادم مثبت بوووووووود خدا رو شكررررررررررررررر

یوهوهوووووووووو

مبارکهههههه مامان جووووووووووون

ان شااله به سلامتی کوچولوتو در آغوش بگیری

خیلی خوشحال شدم عزیز دلم ممنون که خبد دادی  

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....