2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان پایین

333 بازدید | 40 پست

سلام خانما من لیلام سی سالمه چهار سال ازدواج کردم یکسالو نیم اقدامم و نتیجه ای نگرفتم پرولاکتین بالا دارم و دارو مصرف میکنم دو ماهی میشه رفتم پیش متخصص نازایی برام آزمایش هورمونی نوشت و فهمیدم ذخیره تخمدانم 0.29 هستش و دکتر بهم گفتم داری یائسه میشی و باید آی وی اف اونم ن یکبار بلکه چندین بار ببینیم نتیجه میگیری خیلی داغونم خیلی ناامیدم شرایط آی وی افم ندارم نمیدونم چیکار کنم دلم بچه میخاد کسی تونسته با ذخیره پایین طبیعی باردار بشه؟لطفن اگه تجربه ای دارین کمکم کنین خدا خیرتون بده 😔

اره من باهمین عدد باردارشدم اما دارم سقط میکنم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشاالله بچه دار میشی به زودی و روزای پریود شدن چند روز  منظم پریود میشی 

بااجازه استارتر   بچه ها با نصب بلو از مایکت یا بازار و ثبت نام کد منو بزنید OA3GMI بعد به هردومون صد میده بعد شما هم کد به دست میارید با کد خودتون هم برا بقیه و خانواده بلو نصب کنید باز بهتون صد میده برا هرکدوم کد منو بزنید موقع ثبت نام  OA3GMI   و اون ۳ به انگلیسی باشه مرسی 

اره من ذخیره ام ۸۵ صدم باردار شدم اگ تهرانی که یه طب سوزنی به اسم دکتر انصاری عالیه حتی تخمدان کوچیک هم درمان میکنه اگ شهر دیگ شماره دوجا که دارو گیاهی میفرسته بهت بدهم از طریق اینا اقدام کن من هودم اونموقع از یکی از اینا دارو گیاهی گرفتم جواب گرفتم دوتاشون عالیه کارشون هرشهری باشه میفرسته متناسب با مشکلت

اره من ذخیره ام ۸۵ صدم باردار شدم اگ تهرانی که یه طب سوزنی به اسم دکتر انصاری عالیه حتی تخمدان کوچیک ...

پیچ داره

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

پیچ داره

اون طب سوزنی اره اون دوتا گیاهی هم تلگرام کانال دارن هم یکیشون نتایج واتس اپ هرروز استوری میکنه  حتی مشکلات مردها ولی اونی که خودم ازش دارو گرفتم یه کانال داشت ولی فعال نیست فقط واتس آپ متناسب بامشکل ازمایشات دارو میفرسته میگه چکارهایی بکن

[QUOTE=390711893] عزیزم انشاالله بچه دار میشی به زودی و روزای پریود شدن چند روز  منظم پریود میشی  &n ...[/QUOTکو هیچ امیدی ندارم به بچه دار شدن اینقد دل شکستم😞 پریودیم منظم نیست سیکل هام 28 و 26 یا 24 میشه هر دفعه