2777
2789
عنوان

ذخیره تخمدان پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 40 پست
من سنندج هستم خدا خیرت بده

همون دارو گیاهی رو بگیر برات بهتره راهت دوره عزیزم شماره اشون برات میفرستم خودتون با هرکدوم دوست داشتی سفارش بده یکیشون لقا هست هرروزم استوری میکنه واتساپ وتلگرام کانال داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی ای وی اف چیز بدی نیست تو دولتی ده تا ۱۲ تومن خرجت درمیاد 

ولی قبلش اصلاح سبک فلورا تاجیک انجام بده سرچ کن میادبالا هرکسی انجام داده نتیجه گرفته 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
[QUOTE=390711893] عزیزم انشاالله بچه دار میشی به زودی و روزای پریود شدن چند روز منظم پریود میشی &a ...

عزیزدلم علم پیشرفت کرده بلاخره راهی هست نهایت آی وی اف کن نتیجه میگیری من تعداد روزا پریودیم خیلی کم عزیزم شما چند روز پریودی طول میکشه ۲ روز یا ۳ روز و یا ۴ روز خونریزی داری دعاکن من مشکلی نداشتع باشم میخوام برم دکتر 

چرا سقط شد؟🥺

نمیدونم سه بار باردارشدم سه تاشونم تا ی جایی رشد کردنونموندن

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

منم همسن شمام ودکتربهم گفته تخمک اهدایی بگیر.

من دوبار انتقال داشتم.اولی گرفت ولی رشدش متوقف شد در پنج هفته.بار دوم هم کلا منفی شد.حالا این سیکل آخرین شانسم هست چون جنین ندارم دیگه

اون طب سوزنی اره اون دوتا گیاهی هم تلگرام کانال دارن هم یکیشون نتایج واتس اپ هرروز استوری میکنه حتی ...

شمارش بده

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

چقد بد نارحت شدم شاید اسپرم ضعیفه

نمیدونم بریدم بخدا خیلی درد داره خیلی

من دوبار انتقال داشتم.اولی گرفت ولی رشدش متوقف شد در پنج هفته.بار دوم هم کلا منفی شد.حالا این سیکل آ ...

توکل به خدا.من یه پسردوسالو نیمه دارم برا دومی تو اقدامم که گفتن ذخیره تخمدانت زیر یکه.

من دوبار انتقال داشتم.اولی گرفت ولی رشدش متوقف شد در پنج هفته.بار دوم هم کلا منفی شد.حالا این سیکل آ ...

برا تخمک اهدایی ازرابط کمک گرفتید؟من وهمسرم وپسرم هر سه چشم رنگی وبوریم نمیدونم این مورد وازکجا پیداکنم بهمون بخوره.