الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید نسبت اکسیدان به رنگ بیشتر بوده یا رنگت کم بوده
آرایشگر زد یا خودت زدی؟
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه میخواستم بدونم اگه مهارت آرایشگری نداره شاید اکسیدان رو زیاده زده یا رنگ کم بوده و...
شاید هم کلا رنگش همینه پررنگ نیست
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگه موهات خراب نشده با دکلره و اینا و ظرفیتش داره یه بار دیگه بزن سعی کن رنگ و اکسیدان رو به اندازه بزنی تا دو سه روز به موهات شامپو نزن
رنگها فانتزی هم کلا زود پاک میشن