2777
2789
عنوان

بگید حق با منه یا شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 74 پست
😭😭

تو دوس داری الان همه بگن حق با توعه ولی متاسفانه اینجوری نیست 

همون تصفیه بخری به صرفه تره برات 

اینم بگم خودم شدید از سگ میترسم ولی حاضرم آب رو خودم جوری بجوشونم یا هر چی ولی بیرون نرم یگ هست 

رفع تشنگی میوه و چای هم میتونه کمک کنه 

اصلا درکت نمیکنم لی لی به لالات گذاسته زیاد 

به نظر من شما از شرایطی که ایشون پشت تلفن دارن میگذرونن خبر نداری و تماس طولانی و استرس وارد کردن بهش برای کارای شخصی که التزامی هم نداره ، یه جورایی لوس بازیه

سرکار آدم با هزارجور فشار روانی دست و پنجه نرم‌میکنه بعد فکر کن یکی زنگ بزنه بگه با حتما میخوام برم بیرون و میترسم اتفاقیم برام بیفته نمیتونم صبر کنم ، توام باهام حرف بزن !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم تقصیر شماست

اینجور رفتارا یکی دوبارش جالبه 

مشخصه شما چندین وقته اینجوری میکنی

همسرتون بچه بزرگ‌نمیکنه که

اگر هم خیلی تشنتون بود یا از شیر میخوردین یا یکم صبر میکردین فک میکردین روزه هستین 

میوه میخوردی آب داشته باشه

تو دوس داری الان همه بگن حق با توعه ولی متاسفانه اینجوری نیست همون تصفیه بخری به صرفه تره برات اینم ...

کافی شاپ داره گفت سرم شلوغ بود گوشی داغ کرده بود روی گوشم با شونه نگه می‌داشتم دوتا دستام بند بود همزمان 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

نهههههه حق با منهههه😭😭😭😭

🤣🤣🤣باشه باشه 😅😅😅😅

حالا نمیخواد ی تنه کمبود آب کشور رو با اشکات جبران کنی🤣🤣🤣🤣

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

به نظرم تقصیر شماستاینجور رفتارا یکی دوبارش جالبه مشخصه شما چندین وقته اینجوری میکنیهمسرتون بچه بزرگ ...

واقعا کامنتا منو شوکه و نا امید کرد چون واقعا فکر میکردم حق با منه

بعد من اصلا به اب معدنی ها اعتقاد ندارم تا مجبور نشم آب معدنی نمیخورم حس خوبی ندارم بهشون بعضی هاشونم که آب تلخه نمیدونم چرا

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

مقصری دیگ عزیزم

این حقیقتو بپذیر 

سگ گازت میگرفت تلفن معجزه نمیکرد که 

الان کش نده موضوعو ی ناز ریز بیا بعدم جمعش کن قضیه رو

بیشتر بنظر میرسه انتظار حمایت عاطفی داشتی ولی خب موقعیت بدی رو انتخاب کردی

چای میخوری اب جوشیده شسر هندوانه. همش تشنگیتو میبرد دیگ😅

مامان دوتا گل پسر

🤣🤣🤣باشه باشه 😅😅😅😅حالا نمیخواد ی تنه کمبود آب کشور رو با اشکات جبران کنی🤣🤣🤣🤣

😂💔

می‌تونست چنل جمله بیشتر باهام حرف بزنه و من به آب برسم😭😭😭😭مگه میخاسی بری لب چشمه اب برداری که می ...

آخه همیشه طلبکاره و منو مقصر جلوه میده 

یکبار هم حمایت عاطفی نمیکنه یعنی من آتیشم بگیره نباید به شوهرم زنگ بزنم پس من متاهل نیستم دیگه مجرد محسوب میشم اگه قراره گلیم خودمو تنها از آب بکشم بیرون این چه شوهر کردنی بود که پشت تلفن هم نمیتونه پشتم باشه

نهههههه حق با منهههه😭😭😭😭

😂😂😂عیببی لوسسسی خودتو جمع کن آب دماغ واشکات یکی شد

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....