2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من پارسال اینکارو کردم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
اگه میتونی صبر کن واقعیت اینه ماشین هم به اندازه طلا بالا میره ولی خب به شرطی که طلا رو بالا بفروشی

خیلی دلم ماشین میخواد.

خسته شدم انقدر پیاده رفتم و اومدم 

میخوام تا گواهینامه میگیرم یدونه ماشین بخرم 

اگر واقعا سرکار میری و استفاده میکنی اره، ولی اگر گوشه خونه بزاری که هرازگاهی برداری بری بازار نه .

چون خود ماشین هزینه های جانبی بیمه، معاینه و بنزین و خرابی داره و با این خیابون های شلوغ دیگه خیلی استرسی که نکنه تصادفی بشه. 

ولی اگر طلا مثل النگو و انگشتر فلان که قابل استفاده هست و طلا همیشه پوله. 

و اینکه طلا دوباره میاد پایین و افت میکنه 

خیلی دلم ماشین میخواد.خسته شدم انقدر پیاده رفتم و اومدم میخوام تا گواهینامه میگیرم یدونه ماشین بخرم

حتما اینکار رو کن مبارکت باشه

ولی تا یکی دوماه دیگه طلا صعود میکنه 

میتونی این ژمان و صبر کن 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

حتما اینکار رو کن مبارکت باشهولی تا یکی دوماه دیگه طلا صعود میکنه میتونی این ژمان و صبر کن

آره آره 

دو سه ماه میخوام بگذره یکم پولم بیشتر شه بعد بفروشم

مرسی

پشیمون نیستی؟؟؟

نه بابا خیلی هم‌راضیم

چهارتا النگو تو دستم اصلا کاربرد نداشت ولی با ماشین خیلی راحت شدم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
مبارکت باشه دعا کن منم بتونم بخرم🥲

انشالله که حتما میخری و لذتشو می‌بری عزیز دلم❤️