2777
2789

سلام

من امسال قراره سازماندهی بشم 

خواستم ببینم انتخاب مدارس به چه صورته

مثلا اول کسی انتخاب که میکنه که امتیاز بیشتری داره و به همین ترتیب؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای توروخدا منم لایک کنین ببینم تو دوران دانشجوییم چه مدارکی بدم چه کارایی کنم ک امتیازی بالا بره

والا تا میتونی مقاله و ضمن خدمت جم کن خیلی به درد میخوره

من خیلی دوره ها و گواهی های دوره دانشجوییم به درد نخورد مگر اینکه مربوط به هلال احمر و اینا باشه

والا تا میتونی مقاله و ضمن خدمت جم کن خیلی به درد میخورهمن خیلی دوره ها و گواهی های دوره دانشجوییم ب ...

مثلا چه مقاله هایی میشه ضمن خدمتم توضیح بدی 

نمره و معدل اینا اصلا تاثیری رو این موضوع ندارن نه ؟ آخه بچه ها خیلی رقابت دارن برای معدل

مدارس خالی رو میزارن با امتیاز صدا میکنن، معلمها هم میرن از بین اونا انتخاب میکنن ابلاغ میگیرن. البته اون کسانی که میان سازماندهی و اون جاهای خالی ته انباره، هستن کسانی که با پارتی هرجا خواستن رفتن و خیلی از مدارس رو برای نورچشمی ها خالی نگه میدارن، به عناوین مختلف و چرت و پرت میگن پره😏

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

مثلا چه مقاله هایی میشه ضمن خدمتم توضیح بدی نمره و معدل اینا اصلا تاثیری رو این موضوع ندارن نه ؟ آخه ...

اصلا معدل تاثیر نداره...معدل فقط برای ارشد هست

مقاله بین المللی امتیازش بیشتره

ضمن خدمت هم هر ۳۰ ساعت یک امتیازه

مدارس خالی رو میزارن با امتیاز صدا میکنن، معلمها هم میرن از بین اونا انتخاب میکنن ابلاغ میگیرن. البت ...

هعی امان از پارتی و پارتی بازی

رسته من پرورشی هست به نظرتون ممکنه روستای دور بدن؟

و اینکه رسته بنده پرورشیه...مدارس غیر شهری و روستایی هم ممکنه بفرستن؟

روستایی برای امتیاز پایین ترهاست 

اینم طبق تجربه خودم میگم نمیدونم همه جا این جوری باشه یا نباشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
روستایی برای امتیاز پایین ترهاست اینم طبق تجربه خودم میگم نمیدونم همه جا این جوری باشه یا نباشه

امتیازم ۱۵۰ شده

ولی هستن همکارایی که امتیازشون بالای ۶۰۰ هست

ببین اینجور نیست که مدرسه به دردنخورا بمونه، اولویت معلما مخصوصا با سابقه ها نزدیک ترین مدرسه به محل سکونتشون هست.

بعدم معمولا روستا های نزدیک شهر زودتر پر میشه چون امتیاز داره برا رتبه بندی و  یکم حقوقش بیشتره

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.